Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Νέο επεισόδιο στον Ολυμπιακό ανάμεσα σε Μανωλά-Κάρολ!

Νέο επεισόδιο στον Ολυμπιακό ανάμεσα σε Μανωλά-Κάρολ!

Μετά τα επεισόδια Ντιόγκο-Πάντελιτς και Τζιμπούρ-Φουστέρ, ο Ρόι Κάρολ και ο Κώστας Μανωλάς είχαν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό μετά το ματς με τον Πανθρακικό.

Ακόμα ένα επεισόδιο μεταξύ των ποδοσφαιριστών στου Ρέντη διέρρευσε την Πέμπτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα “LiveSport” ο Κάρολ είχε παράπονα από τον νεαρό αμυντικό για τη συνεργασία τους στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε στα αποδυτήρια να του κάνει κάποιες παρατηρήσεις και να του εξηγήσει πως –κατά τη γνώμη του- θα πρέπει να αντιδρά.

Ο Μανωλάς θεώρησε ότι οι συστάσεις αυτές ήταν υπερβολικές με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα με κάποιες κινήσεις των χεριών του. Από την πλευρά το 34χρονος τερματοφύλακας εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του κεντρικού αμυντικού της ομάδας με τα αίματα να ανεβαίνουν, μέχρι την καταλυτική παρέμβαση των συμπαικτών τους.

Ο Κάρολ φέρεται να έχει έντονους προβληματισμούς από τις θέσεις που παίρνει στον αγωνιστικό χώρο ο Μανωλάς ειδικά κατά την προσπάθεια όλης της γραμμής να παίξει το τεχνικό οφ-σάιντ, κάτι που δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις για την άμυνα του Ολυμπιακού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε