Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέο γήπεδο στο ΟΑΚΑ σκέφτεται ο ΠΑΟ

Νέο σχέδιο για το γήπεδο εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟ
Νέο σχέδιο για το γήπεδο εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι τελευταίες εξελίξεις μόνο θετικά δεν αντιμετωπίζονται από την πλευρά του Πανθηναϊκού αφού η κατασκευή του γηπέδου φαίνεται να καθυστερεί και έτσι αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το plan B. 

Η ΠΑΕ αντιδρά διότι ουσιαστικά η δημιουργία του νέου σπιτιού των πρασίνων ξεκινάει από την αρχή. Η ΚΑΕ από την πλευρά της φωνάζει και δικαιολογημένα για την εξαφάνιση του κλειστού, την ώρα που ο ερασιτέχνης δεν θέλει καν να ακούσει το ενδεχόμενο να κατεδαφιστεί η Λεωφόρος πριν την δημιουργία των νέων της εγκαταστάσεων.

Οι φόβοι των ανθρώπων του τριφυλλιού έχουν να κάνουν και με την αναμενόμενη αντίδραση της επιτροπής πολιτών κατά της δημιουργίας του εμπορικού κέντρου.

Τι σημαίνουν όλα αυτά. Ότι ακόμη και όλα να πάνε όπως τα υπολογίζει η κυβέρνηση το γήπεδο θα καθυστερήσει πάρα πολύ.

Γι’ αυτό την Τρίτη 09/03/2010 στη συνεδρίαση της ΓΗΠΕΛ, η εταιρεία που συστάθηκε για το γήπεδο, αναμένεται σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα “Εξέδρα” να τεθεί επί τάπητος το δεύτερο πλάνο.

Αυτό κάνει λόγο για κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Σε μία έκταση που αυτή τη στιγμή είναι ανεκμετάλλευτη οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να φτιάξουν το νέο τους σπίτι.

Βασική προϋπόθεση βέβαια να τα βρουν με την πολιτεία, αφού ο χώρος είναι μέσα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Αν συμβεί αυτό δεν χρειάζεται να γκρεμιστεί η Λεωφόρος και είναι κάτι που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φαίνεται να το αντιμετωπίζουν με καλό μάτι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε