Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέο ξεκίνημα από την Καβάλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θέλουν στον Ολυμπιακό, περνώντας νικηφόρα από την Καβάλα. Επιστρέφει ο Τοροσίδης, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Μέλμπεργκ. Στο Λονδίνο ο Μαρινάκης.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έστειλε το μήνυμα, ειδικά στους ακριβοπληρωμένους παίκτες στους Ρέντη, χωρίς να ανεβάσει τους τόνους, στην ομιλία του στου Ρέντη την Δευτέρα. Ο Μαρινάκης έκοψε το ρεπό καθώς δεν θα είχε άλλη ευκαιρία να πει αυτά που ήθελε στους παίκτες, καθώς από την Τρίτη βρίσκεται στο Λονδίνο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα.
 
Οι παίκτες καλούνται στο κυριακάτικο ματς με την Καβάλα να δείξουν πως πήραν το μήνυμα επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να επιστρέψει ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κριθεί και η συμμετοχή του Όλαφ Μέλμπεργκ.
 
Στις αρχικές σκέψεις του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι η χρησιμοποίηση του Αριέλ Ιμπαγάσα πίσω από τον Πάντελιτς, με τον Μιραλάς να πηγαίνει αριστερά στην θέση του τραυματία Ριέρα, τον Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης και τον Φουστέρ στον πάγκο. Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Ποτουρίδη, καθώς έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του νεαρού κεντρικού αμυντικού.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε