Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Νέο στραπάτσο στην Τρίπολη για τον Αστέρα – Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Ξάνθη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για έκτο ματς στο σπίτι τους οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τους Ακρίτες που πήραν το πρώτο τους τρίποντο μακριά από την Ξάνθη. Με δέκα οι δύο ομάδες από το 54΄.
 

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Ακρίτες, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την κεφαλιά του Μπαστία στο 14’. Στο 32΄ ο Κατόνγκο ισοφάρισε για την ομάδα του, ενώ ο -εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι- Μαρσελίνιο, κέρδισε πέναλτι στο 40’, το εκτέλεσε εύστοχα ο Κιντάνα και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή.

Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες από το 54’. Ο Τζάκι είδε πρώτος την κόκκινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, τον ακολούθησε ο Αργυρόπουλος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επειδή διαμαρτυρήθηκε.

 
Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Καρέρα (46′ Φορτούνης), Μπαστία, Λαδάκης, Ροτζέριο (60′ Φυτανίδης), Αράς, Μπακασέτας (62′ Φράνκου)

SKODA ΞΑΝΘΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Αντεφέμι, Κωστούλας, Μπόατενγκ (70′ Μπέρτος), Βασιλακάκης (32′ Μαρσελίνιο), Τζάγκι, Κιντάνα, Κομεσίδης, Σουάνης (57′ Στρμπα), Κατόνγκο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε