Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νέο τετ α τετ Χρυσικόπουλου-Ζίκο

Τη νίκη με την Καβάλα ζήτησε ο Χρυσικόπουλος από τον Ζίκο
Τη νίκη με την Καβάλα ζήτησε ο Χρυσικόπουλος από τον Ζίκο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού πήγε στου Ρέντη και μίλησε με τον Βραζιλιάνο τεχνικό. Δέκα μέρες εκτός ο Μήτρογλου. Νίκη με Λούα Λούα επί του Ιωνικού.

Υπογράφει ο Καστίγιο

Παίρνει εξιτήριο ο Γκαλέτι

Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος έδωσε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες το παρών στην προπόνηση του Ολυμπιακού όπου είχε συνομιλία με τον Ζίκο. Οι δύο άνδρες μίλησαν για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Καβάλα με τον Χρυσικόπουλο να τονίζει στον Βραζιλιάνο τη σημασία της νίκης στο συγκεκριμένο ματς. Επίσης ο Ζίκο ενημερώθηκε και για την κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

 
Δέκα μέρες εκτός ο Μήτρογλου
 
Οι φόβοι περί αποχής του Κώστα Μήτρογλου από την αγωνιστική δράση επιβεβαιώθηκαν, αφού διαπιστώθηκε πως ο διεθνής επιθετικός έχει διάστρεμμα με τον χρόνο της αποθεραπείας του να υπολογίζεται στις δέκα μέρες.
 
Νίκη με Λούα Λουα
 
Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα συμπεριλάμβανε το “μενού” στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Στα θετικά για τον Ζίκο η εμφάνιση του Λούα Λούα που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Κονγκολέζος επιθετικός πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στη νίκη με 3-1 επί του Ιωνικού. Τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Ρουγκάλας, ενώ οι Νικαιώτες είχαν προηγηθεί με τον Φουρτάδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε