Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νέος Παναθηναϊκός για νέα αρχή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με τρεις από τις τέσσερις φετινές μεταγραφές στην αρχική ενδεκάδα οι “πράσινοι” κοντράρονται στο Ισραήλ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Στόχος του Ζεσουάλδο Φερέιρα και των ποδοσφαιριστών του είναι η νίκη ώστε να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα ενόψει του επαναληπτικού της Αθήνας, αλλά και για να αλλάξει το κλίμα μετά τον αποκλεισμό από την Οντένσε.
 
Σε αντίθεση με τα ματς κόντρα στους Δανούς, ο Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει αρκετά στους νεοφερμένους και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει τρεις από αυτούς. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στο Ισραήλ με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλο στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Βίτολο, Κατσουράνης και Νίνης, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Λέτο, Κουίνσι και Τότσε.
 
Στην αντίπερα όχθη οι Ισραηλινοί αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως θα παραταχθούν με σύνθεση ανάγκης καθώς Ιτζχάκι, Κολάουτι, Μεντούνιανιν και Στρουλ είναι τραυματίες, ενώ οι βασικοί μπακ Ζιβ και Σαμπάν, τιμωρημένοι.
 
Το ματς ξεκινά στις 20:30 και για την εξέλιξη του θα μπορείτε να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό από το NewsIt. Τηλεοπτική μετάδοση από το Conn-x TV.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε