Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέος πρόεδρος στην ΑΕΚ ο Μαύρος – Επεισοδιακή η Γ.Σ.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από μία Γενική Συνέλευση γεμάτη ένταση και αλληλοκατηγορίες, ο Θωμάς Μαύρος αναλαμβάνει την θέση του προέδρου στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ, με διευθύνοντα σύμβουλο τον Ανδρέα Δημητρέλο. Το υπόλοιπο ΔΣ δεν άλλαξε, πλην του Κασνακίδη που έδωσε την θέση του στο νέο πρόεδρο.

Μετά από τεσσεράμισι ώρες γεμάτες ένταση, η Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και προέκυψαν σημαντικές αλλαγές, αφού την προεδρία της ομάδας αναλαμβάνει ο Θωμάς Μαύρος.

Στη διοίκηση έχουμε αλλαγές με τον Θωμά Μαύρο να αναλαμβάνει την προεδρία της ΑΕΚ, τον Ανδρέα Δημητρέλο να γίνεται διευθύνων σύμβουλος (ο οποίος ουσιαστικά είναι υπεύθυνος για όλα μιας και η υπογραφή του δεσμεύτηκε) και τον Μάκη Κασνακίδη να αποχωρήσει από το ΔΣ της ΑΕΚ.

Το υπόλοιπο ΔΣ δεν άλλαξε και σε 30 ημέρες θα γίνει νέα ΓΣ, ώστε να οριστεί νέο συμβούλιο με ανθρώπους του Θωμά Μαύρου.

“Να μείνουμε ενωμένοι στα δύσκολα να βοηθήσουμε την ομάδα και σε 30 μέρες να φύγουμε. Ακόμα και με πιτσιρίκια θα προχωρήσουμε”, δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος, μετά το τέλος της ΓΣ.

Εκτός από το νέο ΔΣ, προκηρύχθηκε και αύξηση ΜΚ 2,5εκατ. ευρώ με κάλεσμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ ως αρχή για λαϊκή βάση με μπροστάρη τον Μαύρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε