Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νέος θρίαμβος του Φέτελ στην Κωνσταντινούπολη

ΦΩΤΟ REUTERS
Μετά το… διάλειμμα του προηγούμενου γκραν πρι ο πιλότος της Red Bull επέστρεψε στην κορυφή στην Τουρκία, με τον Γουέμπερ να τον ακολουθεί και τον Αλόνσο να ανεβαίνει για πρώτη φορά στο βάθρο.

Χωρίς να ιδρώσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ ανέβηκε για 3η φορά φέτος στο 1ο σκαλί του βάθρου φέτος σε σύνολο τεσσάρων αγώνων και φιγουράρει στην 1η θέση της κατάταξης με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά.

Ο Μαρκ Γουέμπερ αν και έχασε τη θέση του από τον Ρόσμπεργκ στην εκκίνηση και βρέθηκε πίσω από τον Αλόνσο για πολλούς γύρους, κατάφερε τελικά να ανέβει στο 2ο σκαλί του βάθρου, πραγματοποιώντας έναν εξίσου καλό αγώνα με τον team mate του.

Στην 3η θέση βρέθηκε ο Αλόνσο δίνοντας το πρώτο βάθρο στη Ferrari μετά από τέσσερις αγώνες. Ο Ισπανός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και ανταμείφθηκε από τη θέση που πήρε στο τέλος, παρά το γεγονός ότι είδε τον Γουέμπερ να τον προσπερνάει στον 52ο γύρο.

Απογοήτευσαν οι δύο McLaren με τον Χάμιλτον να τερματίζει 4ος και τον Μπάτον 6ος. Στην 5η θέση βρέθηκε ο Ρόσμπεργκ. Στην 7η θέση τερμάτισε ο Χάιντφελντ με τους Πετρόφ, Μπουέμι και Κομπαγιάσι να συμπληρώνουν την βαθμολογούμενη πρώτη 10άδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε