Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Nεστέροβιτς: “Επιστρέφω στην Ευρώπη για τίτλους”

Mετά από 12 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ, ο Ράσο Νεστέροβιτς επιστρέφει στην Ευρώπη.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς. “Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι αυτό ήταν το πρώτο στοιχείο που μέτρησε για μένα”, δήλωσε.

Ο “Ράσο” έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των “ερυθρόλευκων”, καθώς βρίσκεται ακόμα στο Τορόντο, όπου πακετάρει τα πράγματα του, για την μετακόμιση του στον Πειραιά.

Ο Σλοβένος σέντερ, ο οποίος συμφώνησε για 2 χρόνια, στάθηκε και στην παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο της νέας του ομάδας: “Η παρουσία του κόουτς Ίβκοβιτς είναι εξίσου σημαντική. Μετά από δώδεκα χρόνια στο ΝΒΑ έχω την ανάγκη να κερδίσω τίτλους. Μου λείπει αυτό το αίσθημα και γι’ αυτό ήρθα. Να το νιώσω, να το ζήσω”.

“Αισθάνομαι υπέροχα που επιστρέφω στην Ευρώπη και πόσο μάλλον σε μια μεγάλη ομάδα που θέλει να κερδίζει τρόπαια. Όταν μια ομάδα έχει φτάσει σε δυο συνεχόμενα Φάιναλ Φορ, σημαίνει ότι είναι πολύ καλή. Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ένα σπουδαίο κορμό και κάθε χρόνο κάνει μικρές προσθήκες. Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό για μια ομάδα όταν θέλει να πετύχει. Ελπίζω εγώ και τα υπόλοιπα νέα παιδιά να προσθέσουμε αυτό που έλειπε και να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης”, συμπλήρωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε