Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νίκες για Μάντσεστερ, Λιόν

Νίκες για Μάντσεστερ, Λιόν

Με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μάντσστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε με 3-2 της Μίλαν στο Σαν Σίρο. Η Ρεάλ ηττήθηκε και πάλι από τη Λιόν στο Ζερλάν με 1-0.

Σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ από το 3ο λεπτό και το τέρμα του Ροναλντίνιο. Ο Σκόουλς στο 36ο λεπτό μετά από σέντρα του Φλέτσερ έφερε το ματς στα ίσα και το Ρούνεϊ στο 66ο λεπτό έβαλε τους «κόκκινους διάβολους» στην θέση του οδηγού. Εννέα λεπτά αργότερα η Μάντσσεστερ πέτυχε και τρίτο γκολ με την δεύτερη ασίστ του Φλέτσερ και το δεύτερο τέρμα του Ρούνεϊ στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με το εκπληκτικό τακουνάκι του Σέεντορφ στο 86΄ και να αποκτήσουν κάποιες ελπίδες για τον επαναληπτικό του Ολντ Τράφορντ. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φλέτσερ στο 90΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Στο Ζερλάν η Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμα ένα παιχνίδι δεν τα κατάφερε κόντρα στον κακό της δαίμονα, Λιόν και μάλιστα για ακόμα μία φορά χωρίς να πετύχει γκολ. Μετά τις ήττες της με 3-0 το 2006 και 2-0 το 2007 γνώρισε άλλη μία με 1-0 και θέλει δύο , χωρίς να δεχθεί κανένα, στον επαναληπτικό της Ισπανίας. Οι Γάλλοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, είχε δοκάρι στο 40΄με τον Ντελγκάδο και έφτασε στο γκολ με το εκπληκτικό σουτ του Μακούν στο 47΄. Στη συνέχεια η «βασίλισσα» προσπάθησε να πιέσει αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά σε ένα δεύτερο γκολ με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε