Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίκες για Μπάγερν, Πόρτο

Ο Ρόμπεν άνοιξε τον δρόμο για την Μπάγερν
Ο Ρόμπεν άνοιξε τον δρόμο για την Μπάγερν, ΦΩΤΟ REUTERS


 

Στο Ντραγκάο η Πόρτο επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ ενώ με το ίδιο σκορ πήρε τη νίκη η Μπάγερν Μονάχου επί της Φιορεντίνα στο «Αλιάνζ Αρίνα» σε ένα ματς που οι Ιταλοι έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία.

Στο Οπόρτο οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για τη νίκη μα αποτέλεσμα  να παρουσιάσουν αρκετά καλό θέαμα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 11ο λεπτό ο Φαμπιάνσκι έκανε τραγικό λάθος μετατρέποντας σε γκολ την σέντρα του Βαρέλα. Οι «κανονιέρηδες» απάντησαν επτά λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Κάμπελ όμως στη συνέχεια η Πόρτο πίεσε φτάνοντας στη νίκη με τον Φαλκάο στο 51΄. Η φάση του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του Αρσέν Βενγκέρ καθώς η Πόρτο εκτέλεσε το έμμεσο πριν προλάβει να στηθεί το τείχος

 

Στο Μόναχο η Μπάγερν μόνο εύκολο έργο δεν είχε απέναντι σε μία καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, Φιορεντίνα. Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ο διαιτητής, Όβρεμπο ο οποίος αρχικά είδε πέναλτι σε πέσιμο του Ριμπερί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ρόμπεν ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε στη θέση του οδηγού τους «Βαυαρούς». Με την έναρξη της επανάληψης οι «βιόλα» απάντησαν με τον Κρόντλουπ, όμως ο διαιτητής επενέβη και πάλι αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες αποβάλλοντας, με απευθείας κόκκινη κάρτα, τον Γκόμπι στο 75΄.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο 89΄μετά από τραγικό λάθος του βοηθού όταν άφησε τον Κλόζε να σκοράρει από καθαρή θέση οφσάιντ μετά από κεφαλιά πάσα του Όλιτς. Με το τέλος του αγώνα το διαιτητικό τρίο περικυκλώθηκε από τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας που συνέχισαν να διαμαρτύρονται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε