Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Νίκη… ανάσα για Εργοτέλη – Συνεχίζεται ο “κατήφορος” για Αστέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Επιστροφή στις νίκες για τους Κρητικούς, που επικράτησαν εντός έδρας των Αρκάδων με 2-0, χάρις τα γκολ των Σασιασβίλι (8′) και Κατσικοκέρη (37′). Ακόμα να… γευτεί την χαρά της νίκης ο Αστέρας, που συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοση και την βαθμολογική του συγκομιδή.
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
  
Έτσι, οι Κρητικοί πήραν το δεύτερο τους “τρίποντο” στο πρωτάθλημα, μετά απ’ αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ (την δεύτερη αγωνιστική) και αφήνοντας πίσω τους την “τεσάρα” της περασμένης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
 
Ανοιχτό παιχνίδι στην αρχή του αγώνα, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τους παίκτες των δυο ομάδων να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες. Στην συνέχεια όμως ο ρυθμός έπεσε αισθητά, αφού είχαμε πολλές λάθος πάσες στον χώρο του κέντρου, αλλά και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Λεάλ και Ρομάνο ήταν από τους κορυφαίους των Κρητικών και γι αυτό και δέχθηκαν και αρκετό… ξύλο από τους Αρκάδες.
 
Η υπεροχή των Κρητικών στο πρώτο ημίχρονο έφερε τους “κιτρινόμαυρους” να προηγούνται με 2-0, χάρις τα τέρματα των Σασιασβίλι (8′) και Κατσικοκέρη (37′ – ήταν το πρώτο γκολ του Έλληνα επιθετικού στην Σούπερ Λίγκα).
 
Η εικόνα των δυο ομάδων στην επανάληψη κυμάνθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα, παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι Αρκάδες να πετύχουν κάποιο γκολ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Η καλή αμυντική λειτουργία του Εργοτέλη, αλλά και οι επεμβάσεις του Καβουσάκη (ειδικά στο τετ-α-τετ με τον Μπρέσκα στο 81′) κράτησαν αμετάβλητο το σκορ.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Γιαλούσης, Βίσιο, Σίλβα (74’ Κυριακίδης), Ολίσε (79’ Κουτσιανικούλης), Μπέτο, Λεάλ, Ρομάνο (90’ Χρυσοφάκης), Κατσικοκέρης

Αστέρας Τρίπολης (Οράσιο Γκονσάλβες): Χακόμπο, Τσαμπούρης (67’ Ναβάρο), Πουλίδο, Μπαρτόλινι, Πιπίνης, Χουανίτο (46’ Έγκον), Ουσέρο (60’ Ροτζέριο), Αλβάρες, Ράγιος, Μπρέσκα, Περόνε

Διαιτητής: Κομίνης
Βοηθοί: Μπιτσίδης, Δημητριάδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε