Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νίκη… ανάσα για Λεβαδειακό επί του Παναιτωλικού

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Σημαντική νίκη με 2-1 σημείωσε ο Λεβαδειακός στη Λιβαδειά απέναντι στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και πήρε βαθμολογικό οξυγόνο ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις.

Οι Βοιωτοί ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά και τις ευκαιρίες. .Η ομάδα του Ντόστανιτς κατάφερε να κάνει το 1-0 λίγο πριν την ανάπαυλα με αρκετά τυχερό τρόπο. Στο 42′ και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ροντρίγκες δεν έδιωξε καλά, ο Γιακουμάκης έπιασε σουτ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη που έκανε κίνηση για να πέσει στη δεξιά του πλευρά και δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Νωρίτερα ο Λεβαδειακός είχε χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μάντζιο στο 9′ και το 27′ ύστερα από μπαλιές του Μιλιάζες. Απ’ την μεριά του, ο Παναιτωλικός είχε πολύ “αδύναμη” παρουσία στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή, ενώ είδε το δεύτερο ημίχρονο να “ανοίγει” με τον χειρότερο τρόπο.

Μόλις στο 46′ ο Μάντζιος πήρε… αμπάριζα την άμυνα της ομάδας του Αγρινίου και το συρτό σουτ που έκανε βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη. Μετά από κόντρα όμως η μπάλα στρώθηκε στον Τόνι Σίλβα που από κοντά νίκησε τον εξουδετερωμένο Κυριακίδη για το 2-0. Οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς στη συνέχεια και διαχειρίστηκαν πολύ εύκολα το παιχνίδι, αφού ο Παναιτωλικός δεν βρήκε χώρους για να γίνει απειλητικός.

Το παιχνίδι όμως απέκτησε και πάλι ενδιαφέρον στο 73′. Ο Μαρκόφσκι προσπάθησε να βγει απέναντι από τον Ναμάσκο, ο Τζάκσον του έβαλε σώμα και ο διαιτητής θεώρησε ότι ήταν αντικανονικό το μαρκάρισμα, δείχνοντας πέναλτι και παράλληλα και κίτρινη κάρτα. Ο Μαρκόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ναμάσκο, που έπεσε σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 2-1. Οι Αγρινιώτες το… προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να φτιάξουν τις ευκαιρίες που θα τους έδιναν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε