Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Νίκη – ανάσα για ΟΣΦΠ

Ο Ντάρμπισαϊρ πέτυχε το χρυσό γκολ του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη
Ο Ντάρμπισαϊρ πέτυχε το χρυσό γκολ του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ολυμπιακός αν και έπαιξε με 10 παίκτες σχεδόν σε όλοκληρο το δεύτερο μέρος, κατάφερε να δραπετεύσει με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση. 

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε και πάλι με την απόδοση του όμως αυτή τη φορά πήρε το αποτέλεσμα. Μία νίκη που επαναφέρει κάπως την ηρεμία στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων, οι οποίοι αναγκάστηκαν από το 52′ να παίξουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντάτολο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στήριξε τον Ντάτολο ο Μπάντοβιτς

Απολύθηκε ο Βαλβέρδε από την Βιγιαρεάλ

Το χρυσό, όπως αποδείχτηκε, γκολ  σημείωσε ο Ντάρμπισαϊρ στο 7ο μόλις λεπτό μετά από σέντρα του Ραούλ Μπράβο. 

Ο Πανιώνιος που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνο να απειλήσει την εστία του Νικοπολίδη. Αντίθετα οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά στο 0-2.

Στο 41′ ο Ντάτολο εκτέλεσε φάουλ, ο Στολτίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά είδες την μπάλλα να σταματάει στο δοκάρι του Πανιωνίου.

Το ματς πήρε φωτιά στο δεύτερο μέρος, όταν ο Ντάτολο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 52′ διότι δεν επέτρεψε στον Μανιάτη να εκτελέσει γρήγορα ένα φάουλ.

Οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα, υπήρξε ένταση εντός αγωνιστικού χώρου ενώ έπεσαν πολλές κροτίδες από την εξέδρα.

Ο Κύρκος πήγε στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. Το ματς διακόπηκε για περίπου 7 λεπτά.

Στο 78′ και στο 88′ ο Μπάλαμπαν έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως ο επιθετικός του Πανιωνίου δεν ήταν εύστοχος. Η μεγαλύτερη πάντως ευκαιρία χάθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Στολτίδη να βρίσκει την μπάλα μετά από παράλληλη σέντρα και τον Νικοπολίδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

Ο Ολυμπιακός έπιασε τον ΠΑΟΚ και πάλι στην δεύτερη θέση, ενώ ο Πανιώνιος συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπεθέρα, Μανιάτης, Ουέλινγκτον, Λάτκα, Ομο, Νικολάου, Καστελιόνε (78′ Κούκετς), Σκούφαλης (65′ Γουνδουλάκης), Σιόβας (46′ Μπουβάλ), Ριέρα, Μπάλαμπαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ντουντού (68′ λ.τ. Λεντέσμα), Στολτίδης, Μαρέσκα (53′ Λεονάρντο), Ζαϊρί, Ντάτολο, Ντάρμπισαϊρ (46′ Ντιόγκο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε