Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νίκη “ανάσα” για τον ΠΑΣ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στους Ζωσιμάδες για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Το LIVE του αγώνα

Στο ματς που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λεβαδειακός ήθελαν πάση θυσία τους βαθμούς για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Όπως είναι λογικό η σκοπιμότητα κυριάρχησε οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έχασαν σημαντική ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις όταν ο Ίλιτς αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Κοροβέσης από τον Ναπολεόνι. Ότι δεν κατάφερε ο ΠΑΣ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το πέτυχε στην αρχή του δευτέρου. Η αδράνεια της άμυνας του Λεβαδειακού έδωσε την ευκαιρία στον Κοροβέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, στην πρώτη του συμμετοχή στην Superleague, στο 54o λεπτό.

Ο Λεβαδειακός στη συνέχεια ανέβασε την πίεση του ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και έφυγε από τους Ζωσιμάδες με άδεια χέρια.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ίλιτς, Βίλα, Γεωργίου (71’ Τζάνης), Κοροβέσης (85’ Αυγενίκου), Λίλα, Τσουκαλάς, Οικονόμου (67’ Πατσατζόγλου), Κολοβέτσιος, Πάντος, Ντάσιος

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Ναπολεόνι, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος (65’ Μαχαίρας), Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Μεντί, Λισγάρας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε