Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νίκη… ελπίδας και ψυχολογίας – Πρώτο “τρίποντο” του ΠΑΟ στα πλέι οφ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα εμφανίστηκε βελτιωμένη και πήρε το πρώτο της “τρίποντο” τόσο απέναντι στους Βολιώτες την φετινή σεζόν, όσο και στα πλέι οφ. “Ζωντανές” οι ελπίδες του “τριφυλλιού” για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, που αγωνίστηκε μπροστά σε περίπου 4.000 οπαδούς του. Δείτε τα γκολ του αγώνα!
 
 
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
 
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι νευρικές στον χώρο του κέντρου και να κάνουν αρκετά λάθη στην ανάπτυξη τους. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν ψηλά, χωρίς να επιτρέπουν στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν αξιόλογη ευκαιρία και ανέλαβαν πολύ γρήγορα επιθετικές πρωτοβουλίες, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στο γκολ στο 16′, με το σουτ του Μπρέσκα να αποκρούεται αρχικά από τον Τζόρβα και συνέχεια να χτυπά το δοκάρι του γκολκίπερ των “πρασίνων”.
 
Αυτή η φάση φαίνεται πως… αφύπνισε το “τριφύλλι” που πήρε τον έλεγχο του μεσαίου χώρου, δημιούργησε τις πρώτες του καλές ευκαιρίες και άνοιξε τελικά το σκορ στο 27′ με τον Γκαρσία.
 
Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε επιθετικά το δεύτερο μέρος, προκειμένου να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν σωστά στημένος, ενώ παράλληλα ήταν και επικίνδυνος στις δικές του επιθετικές προσπάθειες (σουτ από τους Κατσουράνη και Σισέ).
 
Οι “πράσινοι” πάτησαν στην συνέχεια καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, στο 59′ με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος μετά το γκολ έτρεξε στον πάγκο της ομάδας του και αγκάλιασε μαζί με τους συμπαίκτες του τον Ζεσουάλδο Φερέιρα! Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον έλεγχο του ματς και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του έφτασε και σε τρίτο τέρμα, αυτή την φορά με το πλασέ του Κατσουράνη στο 84′.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυροπουλός, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Νίνης (83΄ Καραγκούνης), Γκαρσία (62′ Μαρίνος), Λέτο, Σισέ (90΄Σιμάο).
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Τομάς, Μαρτίν (75′ Μητρόπουλος), Μπρέσκα(78΄Ψυχογιός), Αλβάρες, Σανκαρέ, Ακόστα, Ζέλεσι (62′ Νέμεθ), Ζαραδούκας, Σολάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς, Σωτηρόπουλος
Στάδιο ΟΑΚΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε