Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νίκη…ηρεμίας.Πανιώνιος-Ξάνθη:3-0

Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν την κρίσιμη νίκη επί της Ξάνθης
Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν την κρίσιμη νίκη επί της Ξάνθης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανετη νίκη με 3-0 πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη απέναντι στη Ξάνθη. Δημιουργός και των τριών γκολ των “κυανέρυθρων” ο Τζαβέλλας. Δείτε το βίντεο.

Νίκη που τον απομακρύνει από κάθε είδους “περιπέτειες” πήρε ο Πανιώνιος, στη Νέα Σμύρνη. Στο 21ο λεπτό, ο Τζαβέλλας εκτέλεσε το φάουλ, ο Λάτκα βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και ο Κουμουρτζί που ακολουθούσε, άνοιξε το σκορ, για τους γηπεδούχους. Στο 39ο λεπτό, ο Τζαβέλλας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λάτκα με κεφαλιά έκανε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμμένα στο 49΄, ο Πανιώνιος είχε δοκάρι σε σουτ του Γουνδουλάκη και στο 61΄, πάλι από εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα, ο Μπάλαμπαν με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0.

 

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Παράσχος):
Μπέλιτς, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (87′ Σαμαράς), Μπάλαμπαν, Κουμορτζί, Κούκετς (72′ Μπαρόνι), Γουνδουλάκης (80′ Σκούφαλης), Κοντοές, Τσότσαλιτς, Τζαβέλλας. 
ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Τζάγκι, Σταθάκης, Φλίσκας, Σουάνης (55′ Μπούγκα), Στίνγκα (46′ Στρμπα), Ζιέντσουκ, Πόι, Μαρσελίνιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε