Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Νίκη με ανατροπή για τη Λάρισα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επιστροφή στις νίκες έπειτα από πέντε αγώνες για την ΑΕΛ, η οποία επικράτησε εντός έδρας Απόλλωνα Αθηνών με 2-1, σε μία αναμέτρηση με δραματικό φινάλε.

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο και με την τύχη στο πλευρό της στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Λάρισα κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 για την 13η αγωνιστική της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28′ με κεφαλιά του Δεληζήση ο οποίος αργότερα θα γινόταν ο “μοιραίος” παίκτης για την ομάδα του. Στην επανάληψη η ΑΕΛ αντέδρασε και πέτυχε την ολική ανατροπή καθώς αρχικά ισοφάρισε στο 57′ με κεφαλιά του Ζεκίνια και στο 68′ ο Τσιμπάμπα από το σημείο του πέναλτι έδωσε το προβάδισμα για την ΑΕΛ.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Απόλλων Σμύρνης είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο σκόρερ της ομάδας, ο Δεληζήσης ωστόσο αστόχησε και έτσι η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές.

Πολλά τα παράπονα των ανθρώπων της Λάρισας για την διαιτησία του Σελίμου ο οποίος απέβαλε τόσο τον προπονητή, Μιχάλη Ζιώγα όσο και τον γενικό αρχηγό, Μίμη Τσακμακίδη.

ΛΑΡΙΣΑ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (46′ Ζουρούδης), Πόνσε (76′ Καρανίκας), Χασομέρης, Ζεκίνια, Τσιμπάμπα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κοτταράς, Κωνσταντίνου, Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Διαμαντίδης, Κατσίκης (75′ Κύργιας), Καμαρά (86′ Λεοντίου), Καραμαλίκης, Διαμάντης, Μανιάς.

Η (13η) αγωνιστική:

Σάββατο (8/12)
Λάρισα- Απόλλων Σμύρνης 2-1
(57’ Ζεκίνια, 68’ Τσιμπάμπα-28’ Δεληζήσης)

Κυριακή (9/12)

Δόξα Δράμας- Εθνικός Γαζώρου (15:00)
Καβάλα- Καλλονή
Παναχαϊκή- Παναιτωλικός
Βύζας Μεγάρων- Ηρακλής
Θρασύβουλος- Ολυμπιακός Βόλου
Φωκικός- Πιερικός
Νίκη Βόλου- Αναγέννηση Γιαννιτσών
Καλλιθέα- Ηρακλής Ψαχνών

Δευτέρα (10/12)
Πανσερραϊκός- Εργοτέλης (19:00)

Ρεπό: Αναγέννηση Επανομής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε