Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Νίκη παραμονής για Λάρισα! Καλύτερη του Λεβαδειακού

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Βήμα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα έκανε η ΑΕΛ, η οποία νίκησε τον Λεβαδειακό με 2-1 στην 21η αγωνιστική της Super League, στην έδρα της. Αυτη είναι η τέταρτη νίκη της ομάδας της Λάρισας που ξέφυγε με 6 βαθμούς από τον Λεβαδειακό.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε την ισοπαλία και έπαιξαν ανοικτά από την αρχή. Η γηπεδούχος στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ των Βοιωτών προηγήθηκε με το άψογο πλασέ του Αγκάνοβιτς, στο 22΄, μετά το γύρισμα του Ρέντζα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Λεβαδειακού χάθηκε στο 45΄ με τον Ξενοδόχοβ να δηλώνει το «παρών» στο σουτ του Σίλβα από πολύ κοντά.

Ο Λεβαδειακός μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσει, ενώ η Λάρισα βρισκόταν στο μισό γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 55΄ με την κεφαλιά του Καραμπουέ, αλλά στο 61΄ ισοφάρισαν. Τότε, ο Καλτσάς έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Αβραάμ και άλλαξε πορεία αιφνιδιάζοντας τον Ξενοδόχοβ.

Στο 62΄ ο Στυλιαράς έδειξε σωστά στον Ντέλετιτς δεύτερη κίτρινη για φάουλ, ενώ έκανε το ίδιο και στο 65΄ με τον Γιουσούφ για αντικανονικό μαρκάρισμα στον αέρα (λάθος απόφαση).

Αυτή η εξέλιξη ευνόησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 71΄ προηγήθηκαν με την κεφαλιά του κορυφαίου τους παίκτη στο ματς, Βασίλη Ρέντζα, μετά την ασίστ του Ναζλίδη.
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας (88΄ Γιοβάνοβιτς), Άντονι, Φάρκας, Αβραάμ, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (77΄ Βαρέλα), Ρέγες (54΄ Γκουλουζάντε), Ναζλίδης, Ικάουνιεκς
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (77΄ Μιλιάζες), Μεντί, Ουόν (34΄ Τριποτσέρης), Νιασέ, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Σίλβα (87΄ Βασιλείου), Καραμπουέ, Γιουσούφ, Γιακουμάκης

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε