Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Νίκη παραμονής για την Κέρκυρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σκοπιανός Μαζνόφ σκόραρε στο ντεμπούτου του δίνοντας στην Κέρκυρα τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και παράλληλα βύθισε ακόμα περισσότερο την Λάρισα.
Το LIVE του αγώνα
 
Ένα από τα χειρότερα ματς, βάση θεάματος στην φετινή Superleague, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο της Κέρκυρας. Η σημαντικότητα του αγώνα “ανάγκασε” τις δύο ομάδες να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην αμυντική τους λειτουργία με τους γηπεδούχους να έχουν την ανούσια υπέροχη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
 
Κι ενώ όλα έδειχναν πως μόνο με θαύμα θα παραβιαζόταν κάποια από τις δύο εστίες ήρθε ο Σκοπιανός Μαζνόφ δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο να εκμεταλλευτεί την ασίστ του Μακρή και με προβολή να νικήσει τον Τσοντοφάλσκι.
 
Παρά την προσπάθεια οι παίκτες του Νίκου Κωστάνογλου δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα και παραμένουν στην τελευταία θέση του βαμολογικού πίνακα. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη που τους φέρνει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Κέρκυρα(Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (71΄ Ιωάννου Ηλίας), Τσίγκας (63΄Μαζνόφ), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (84′ Δημήτρης Ιωάννου), Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής

Λάρισα(Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Σίμιτς, Κουζέν, Μετίν (71′ Μπλάζεκ), Βελάσκο(20΄Ρομέου), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε