Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Νίκη παραμονής στο 96΄, Λεβαδειακός – Ξάνθη 2-1

Ο Μπάρκογλου έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα
Ο Μπάρκογλου έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με δύο γκολ του Μπάρκογλου στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα της Βοιωτίας πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της παραμονής.

Στη Λιβαδειά σε ένα ματς που έπεφταν κορμιά η Ξάνθη κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 88ο λεπτό, όμως ο Μπάρκογλου με δύο τέρματα στο 88΄ και το 96΄ έφερε τα πάνω-κάτω.

 
Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Μπούγκα να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Πόι στο 41΄. Όσο περνούσε η ώρα η ένταση και τα νεύρα μεγάλωναν με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν τρεις παίκτες από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Πόι στο 62΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ αυτή η φάση στάθηκε αφορμή για να λογομαχήσουν έντονα ο Παπαδημητρίου με τον Αλεξίου. Οι δύο παίκτες είχαν ήδη μία κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής του έδειξε άλλη μία με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να συνεχίσουν με δέκα και οι φιλοξενούμενοι με εννέα παίκτες.
 
Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα όμως ο Γκσπούρνινγκ κρατούσε με εκπληκτικές επεμβάσεις όρθια την Ξάνθη μέχρι το 88΄. Τότε ο Μπάρκογλου με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι τον νίκησε γράφοντας το 1-1. Οι γηπεδούχοι άσκησαν ασφυκτική πίεση στις καθυστερήσεις με τον Μπάρκογλου να τους λυτρώνει στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και να δίνει στην ομάδα του μία νίκη που ισοδυναμεί με μισή παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε