Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Νίκη σε μισό ματς για τη μοναξιά της κορυφής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός με…φούλ επίθεση αντιμετωπίζει στις 17:00 τον Εργοτέλη, στο ματς όπου οι δύο ομάδες άφησαν μισοτελειωμένο , λόγω της “λίμνης” του Παγκρητίου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές, σε σύγκριση με τη σύνθεση που “κατέβασε” πριν από 11 ημέρες(0-0).

Ο Ισπανός τεχνικός θα επιμείνει στο επιθετικό δίδυμο Πάντελιτς-Μιραλάς, αλλά το βάρος για όλους είναι μεγαλύτερο, καθώς ο αγώνας αρχίζει από το 46ο λεπτό και θα πρέπει άμεσα να δημιουργηθούν ευκαιρίες, προκειμένου να μην χαθούν οι τρείς βαθμοί της νίκης.

Από εκεί και πέρα, Φουστέρ και Ριέρα αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί. Στα χαφ Ντουντού και Ουρτάδο συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες και στην άμυνα Παπαδόπουλος, Χολέμπας και Μοντέστο πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους “κλειδωμένους” στις θέσεις τους. Για την μια θέση που απομένει Ποτουρίδης και Γκαλίτσιος θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή για να δούν αν θα είναι στο αρχικό σχήμα. Τα δοκάρια είναι “κλεισμένα” από τον Πάρντο, του οποίου η συνεχής βελτίωση δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

Φουλ επίθεση στην Κρήτη – Μέσα ο Μήτρογλου, έξω ο Ζαϊρι

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Νέμεθ.

Η αποστολή του Εργοτέλη: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Χρυσοφάκης, Σαρρής, Ολίσε, Ορφανός, Βίσιο, Ρουμπάκης, Χαντί, Σιάκκας, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Λεάλ, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Ρομάνο και Μπούντιμιρ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιάχος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε