Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Νίκη σωτηρίας για την Κέρκυρα – Ισοπαλίες σε Καυτανζόγλειο, Νέα Σμύρνη και Καβάλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Το γκολ του Καλαντζή αποδείχθηκε σωτήριο για την Κέρκυρα που έμεινε στη Σούπερ Λίγκα. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις Ηρακλής – ΠΑΟΚ 0-0, Καβάλα – Ξάνθη 1-1 και Πανιώνιος – Πανσερραϊκός 0-0.
Κέρκυρα – Εργοτέλης 1-0
 
Οι γηπεδούχοι είχαν το κίνητρο και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό του αγώνα αφού επέβαλαν τον ρυθμό τους και έψαξαν το γκολ.
 
Ο Καλαντζής προειδοποίησε τον Αθανασίου στο 9′ αλλά ο πορτιέρο του Εργοτέλη αντέδρασε σωστά, όχι όμως και στο 29΄.
 
Ο Στολτίδης έβγαλε σε καλή θέση τον Καλαντζή και αυτός με διαγώνιο σουτ σημείωσε το “χρυσό” όπως αποδείχθηκε γκολ. Μετά το τέρμα της Κέρκυρας ο ρυθμός έπεσε και οι γηπεδούχοι κράτησαν με σχετική ευκολία τη νίκη που τους εξασφάλισε την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.
 
Με δέκα τελείωσε το ματς ο Εργοτέλης λόγω αποβολής του Ολίσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ηρακλής – ΠΑΟΚ 0-0
 
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και το τελικό αποτέλεσμα μάλλον αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.
 
Ο Ηρακλής εξασφάλισε την παραμονή του και ο ΠΑΟΚ θέλει πλέον έναν ακόμη βαθμό τη τελευταία αγωνιστική που υποδέχεται την Κέρκυρα για να βρεθεί στα πλέι οφ.
 
Αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να είχαν φύγει νικητές από το Καυτανζόγλειο αν η τύχη δεν γυρνούσε την πλάτη στον Βιεϊρίνια που στο 8′ σημάδεψε το δοκάρι του Μπαντή.
 
Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Μουσλίμοβιτς στο δεύτερο μέρος, που δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή.

Καβάλα – Ξάνθη 1-1
 
Ένα από τα πιο αδιάφορα βαθμολογικά ματς έγιναν στο Ανθή Καραγιάννη. Οι δύο ομάδες δεν κυνηγούσαν τίποτα αλλά αν μη τι άλλο προσέφεραν όμορφο θέαμα.
 
Η Ξάνθη προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό με την προβολή του Καζάκη και η Καβάλα κλήθηκε να κυνηγάει από την αρχή στο σκορ.
 
Στο 32′ ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Ονουάτσι που ήρθε πίσω από τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα αλλά η βοηθός σήκωσε αδικαιολόγητα το σημαιάκι.
 
Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 51′ όταν ο Αμπντούν βρήκε τον Νικουλάε που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Λυμπερόπουλο.
 
Ένα λεπτό αργότερα ο Αμπάρκιολης έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι του Ντουγκλάο που απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή το σουτ του Καζάκη. Ο επιθετικός της Ξάνθης νωρίτερα είχε σημαδέψει το δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις ο Αντεφέμι είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

 
Πανιώνιος – Πανσερραϊκός 0-0
 
Το ματς στη Νέα Σμύρνη δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν χειρότερα τα πράγματα με το θέαμα ου παρουσίασαν.
 
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Σουμπίνιο στο 37′, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Νταλέ έστειλε τη μπάλα άουτ.
 
Οι γηπεδούχοι που είχαν την κατοχή της μπάλας προσπάθησαν κυρίως προς το τέλος του αγώνα να πάρουν το τρίποντο αλλά ο Μήτρογλου δεν ήταν σε καλή ημέρα.

Στο 90′ ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παπάζογλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε