Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Νίκη τίτλου, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟ 0-1

Περίπου 1500 οπαδοί του ΠΑΟ βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Τρίπολης
Περίπου 1500 οπαδοί του ΠΑΟ βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Τρίπολης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Παναθηναϊκός με το γκολ του Βύντρα δραπέτευσε με το τρίποντο από την Τρίπολη και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι πράσινοι δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους αλλά στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει.

Ένα γκολ στο 72′ ήταν αρκετό για να λύσει ο Παναθηναικός το γόρδιο δεσμό της άμυνας του Αστέρα. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου έπαιξε σε όλο το ματς με 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα και δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους πράσινους οι οποίοι έχουν πλέον στο μυαλό τους το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το ματς ήταν κακό και σε αυτό συνηγόρησε και ο αγωνιστικός χώρος που ήταν βαρύς λόγω της βροχής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε όλο το ματς την κατοχή της μπάλας αλλά με δυσκολία έφταναν στα καρέ του Αστέρα.
 
Το μόνο αξιοσημείωτο στο πρώτο μέρος ήταν τα επεισόδια έξω από το γήπεδο. Η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα τα οποία έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνιχτική.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βγήκε πιο αποφασισμένος στο γήπεδο. Αφού πρώτα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, στο 72΄ήρθε η λύτρωση.
 
Ο Λέτο έστρωσε στον Βύντρα και αυτός από το ύψος της περιοχής με όμορφο σουτ έγραψε το τελικό 0-1.
 
Οι γηπεδούχοι τελειώσαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φυντανίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75′.

Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Καρντόσο, Λαδάκης, Καρέρα (64′ Ρόκα, 83′ Ρίος), Τσέζαρεκ, Βίλτσεζ, Έντερ 

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ (64′ Νίνης), Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδης (89′ Μπιέρσμιρ), Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος (43′ Μαρίνος)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε