Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νίκη τίτλου για τον Ολυμπιακό – “Εκτόξευση” στη βαθμολογία

Ο Τζιμπούρ πανηγυρίζει το πρώτο γκολ του με τον Ολυμπιακό, ΦΩΤΟ EUROKINISSII

Oι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν 2-1 του Άρη, στο κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης” και διεύρυναν ακόμα πιο πολύ την διαφορά τους στον βαθμολογικό πίνακα της Superleague. Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ο Ολυμπιακός εκτοξεύθηκε στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς η νίκη επί του Άρη άνοιξε την “ψαλίδα” της διαφοράς από τον δεύτερο, Παναθηναϊκό, στους 10 βαθμούς. Ταυτόχρονα, αυτή ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που έδειξε ορεξάτη και με συνοχή στο ματς της Θεσσαλονίκης.

Βαλβέρδε: “Νικήσαμε, αλλά το μυαλό μας είναι στον Παναθηναϊκό”

Ο ‘Άρης προηγήθηκε με το Νέτο στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης, ο οποίος δέχθηκε τη μπάλα μετά το τακουνάκι του Κόκε και πλάσαρε τον Πάρντο, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Μάλιστα, το γκολ του το αφιέρωσε στο Νέρι Καστίγιο τρέχοντας προς το μέρος του.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν πιο έντονη παρουσία στην αντίπαλη εστία, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε… μπρός σταδιακά και με δύο ευκαιρίες του Τζιμπούρ στο 23ο λεπτό και στο 27ο λεπτό, άρχισε να διεκδικεί το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε από τον Αλγερινό στο 39ο λεπτό, γεγονός που πανηγυρίστηκε έντονα από τον παίκτη, καθώς είναι το πρώτο του με την φανέλα της νέας του ομάδας. Το 1-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Η επανάληψη ξεκίνησε με διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού, στο 48ο λεπτό μετά το τράβηγμα πάνω στον Ριέρα. Διαμαρτυρίες υπήρξαν και στο τέλος της αναμέτρησης για μαρκάρισμα του Ρονάλντο Γκιάρο στον Μοδέστο(57′). Στο μεταξύ, οι ευκαιρίες δημιουργούνταν και από τις δύο πλευρές για να φτάσουμε στο 75′, όπου σε μια περιπετειώση φάση ο Φουστέρ κατάφερε να στείλει την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη και στη συνέχεια στα δίχτυα γράφοντας το τελικό: ‘Αρης-Ολυμπιακός 1-2.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε