Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Νίκη… βάλσαμο για ΟΦΗ – Συνεχίζεται η αγωνία στον Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρας και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από Περογαμβράκη και Παπάζογλου, επικράτησε 2-0 του… μέτριου Άρη και έφτασε τους 20 βαθμούς. Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας παρέμειναν οι “κίτρινοι”.

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο του ΟΦΗ πήρε ο Γιάννης Πετράκης, με τους Κρητικούς να επικρατούν εντός έδρας του Άρη με 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κρητικούς ο πρώην επιθετικός των “κίτρινων” Σάκης Παπάζογλου, ο οποίος ήταν στις περισσότερες φάσεις της ομάδας του, σκόραρε το δεύτερο γκολ (σ.σ. το πρώτο ο Περογαμβράκης), ενώ είχε και δοκάρι στο 65!

Ο Άρης εμφανίστηκε κάκιστος στο “Γεντί Κουλέ” πλήρωσε την απουσία του Γιαννιώτα και το γεγονός ότι Πουλίδο και Αγκάνθο ήταν ανέτοιμοι, αλλά και την κακή απόδοση του Βελλίδη που φέρει ευθύνη στο γκολ.

Ο ΟΦΗ ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ανώτερος, ενώ στα τελευταία λεπτά έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ολοκληρώσει τον αγώνα με περισσότερα γκολ.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ (70’ Κουρδάκης), Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (83’ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης (88’ Ζαχαράκης), Σόουζα

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης (62’ Κανούλας), Πουλίδο, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (53’ Αγκάνθο), Κοέλιο 

Στον πάγκο: Διούδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Τσουκάνης, Νταμαρλής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε