Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Νίκη – “βάλσαμο” για τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο “δικέφαλος του βορρά” επικράτησε με 2-0 του αξιόμαχου Εργοτέλη στην Τούμπα, πλησίασε τις θέσεις των πλέι-οφ και πάει με ηρεμία στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Δείτε το βίντεο,

 
Η νίκη ήταν μονόδρομος για τους παίκτες του Μάκη Χάβου που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς. Απείλησαν με τον Σαλπιγγίδη στο 7΄και στο 17΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίνο πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του μετά από πέντε αγώνες.
 
Ο εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ, Κουτσιανικούλης είδε τον Δασκαλάκη να αποκρούει εντυπωσιακά στο σουτ που επιχείρησε στο 36, ενώ ο Εργοτέλης έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στο 45΄ με τον Μπούντιμιρ να σουτάρει δυνατά μέσα από την περιοχή και τον Κρέσιτς να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τους “Κρητικούς” να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοση τους. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 50ο λεπτό, ενώ ο Βερπακόφσκις άγγιξε την ισοφάριση στο 59΄με τον Κοντρέρας να σώζει τον ΠΑΟΚ.
 
Στη συνέχεια με τις αλλαγές του Χάβου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποκτήσουν ξανά την φρεσκάδα τους και να “καθαρίσουν” το ματς με το πλασέ του Τσουκαλά μετά την πάσα του Μουσλίμοβιτς.
 
Με αυτή τη νίκη ο “δικέφαλος του βορρά” παρέμεινε στην 6η θέση μειώνοντας όμως την διαφορά από Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα στον πόντο και από την ΑΕΚ στους τρεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε