Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Νίκησαν οι πρωτοπόροι – Προπηλακισμούς καταγγέλει ο ΟΦΗ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αμετάβλητη έμεινε η κατάσταση στην κορυφή της Football League μετά τις νίκες ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικού και ΟΦΗ. Οι Κρητικοί με ανακοίνωση καυτηριάζουν τη στάση μελών του Πανθρακικού.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής: 

Βέροια – Διαγόρας 1-2 ( 73′ Καλτσάς – 18′ Γκούντμαν, 65′ Γεωργίου)
Καλλιθέα – Παναιτωλικός 0-1 (90+3’ Μπουμάλ)
ΟΦΗ – Πανθρακικός 2-1 (36’ Γκουέι, 90+5’ Αγρίτης – 4’ Ζησόπουλος)
Αναγέννηση Καρδίτσας – Ιωνικός 0-0
Εθνικός Αστέρας – Εθνικός 2-1 (25’ Λουάμο, 38’ Φραντζεσκί – 45’ Περέιρα)
ΠΑΣ Γιάννενα – Τρίκαλα 2-0 (12’ Βάντερσον, 90’ πεν. Μπακαγιόκο)
Λεβαδειακός – Πιερικός 3-1 (57’ Πόποβιτς, 63’ πεν. Ταραλίδης, 90+3’ Ναπολεόνι – 73’ Παπαγεωργίου)

Μετα το τέλος του αγώνα στην Κρήτη ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει προπηλακισμούς από μέλη της αποστολής του Πανθρακικού:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει την απορία και την αγανάχτησή της για τη συμπεριφορά μελών της αποστολής της ΠΑΕ Πανθρακικός κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ φιλοξένησε άψογα την αποστολή της ΠΑΕ Πανθρακικός κατά τη διαμονή της στην Κρήτη, προσφέροντας απλόχερα τα δώρα με τα κρητικά προϊόντα που δίδονται σε κάθε φιλοξενούμενη αποστολή.
Πριν την έναρξη του αγώνα δέχτηκε τις ευχαριστίες του προπονητή της ΠΑΕ Πανθρακικός για την παρεχόμενη φιλοξενία.

Δυστυχώς το κλίμα αυτό ανατράπηκε ήδη από την προθέρμανση, όπου ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Πανθρακικός είχε την «ευγένεια» να δείξει τα γεννητικά του όργανα στους φίλους της ομάδας μας που ήσαν στη Θύρα 1.
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μέλη της ΠΑΕ Πανθρακικός επιτέθηκαν απρόκλητα στο διαιτητή του αγώνα και σε μέλη της ΠΑΕ ΟΦΗ με αχαρακτήριστες εκφράσεις. Η επίθεση γενικεύθηκε στο τέλος του αγώνα, και από τις ύβρεις πέρασαν στη χειροδικία, καθώς προσπάθησαν να γρονθοκοπήσουν μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ
Από την απαράδεκτη συμπεριφορά τους δεν γλύτωσε ούτε ο πρόεδρος της ΠΑΕ-ΟΦΗ κ.Νίκος Μαχλάς τον οποίο έβρισαν χυδαία σε προσωπικό επίπεδο και όχι μόνο.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ καταδικάζει απερίφραστα τα όσα προκλήθηκαν από τους ανθρώπους που φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο. Δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσει να παρέχει τη σωστή φιλοξενία σε όλες τις αποστολές αλλά και ότι θα προστατέψει αποτελεσματικά τις αρχές που έχει μη υποκύπτοντας σε τραμπουκισμούς και μεθόδους που είναι έξω και πέρα από το φίλαθλο πνεύμα που τη διέπει.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε