Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Νίκησε Ατρόμητο και επεισόδια

Τα 8 γκολ έφτασε ο Κατσουράνης με τα δύο τέρματα που σημείωσε κόντρα στον Ατρόμητο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τα όσα έγιναν έξω από το ΟΑΚΑ, άφησαν σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό μέρος. Ο ΠΑΟ επικράτησε με 3-1 του Ατρομήτου.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Οι πράσινοι χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση κατάφεραν να κάμψουν το μαχητικό Ατρόμητο και να πλησιάσουν στον ένα βαθμό τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι. Μόλις στο 6΄προηγήθηκε με τον Κατσουράνη να βρίσκει και πάλι δίχτυα. 

Το γκολ αυτό έδωσε αέρα στους γηπεδούχους που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα με σκόρερ και πάλι τον Κώστα Κατσουράνη. 

Πριν την εκνοή του ημιχρόνου ο Ατρόμητος ξαναμπήκε στο ματς. Ο Μπρίτο εκτέλεσε φάουλ και ο Μελισσάς με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Τζόρβα. 

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μεγάλης έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από το Ολυμπιακό στάδιο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για περίπου 30 λεπτά. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια

Όταν ξεκίνησε και πάλι ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για να ισοφαρίσει. Όμως στο 61ο λεπτό η κόκκινη κάρτα στον Μπένχιο άλλαξε οριστικά τις ισορροπίες. 

Ο Παναθηναϊκός απειλήθηκε μόνο στο 77΄όταν ο Μπρίτο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζόρβα από πλεονεκτική θέση. 

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με το ένατο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα. 

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Ρουκάβινα (71′ Χριστοδουλόπουλος), Νίνης (81΄ Μαρίνος), Καντέ, Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Αναστασάκος (65′ Θ.Καραγκούνης), Μελισσάς, Περόνε, Μπρίτο, Νάστος, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης (88΄ Καραλής), Καλαντζής(73′ Καλαντζής). 

Δυσαρεστημένος από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου εμφανίστηκε ο Τεν Κάτε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε