Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Νίκησε άλλα… έχασε o ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Τζένοα στην πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Σισέ, τον “εμφύλιο” στις κερκίδες και τον άθλιο χλοοτάπητα.

 
Το ματς δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους “πράσινους” καθώς στο 17ο λεπτό ο Τζιμπρίλ Σισέ αποχώρησε τραυματίας “παγώνοντας” τις καρδιές των ανθρώπων της ομάδας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για απουσία δύο εβδομάδων του Γάλλου επιθετικού, κάτι που σημαίνει πως χάσει την πρεμιέρα με την Ξάνθη.

Ο Σισέ αποχωρεί τραυματίας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο 21΄ η Τζένοα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά ο Τζόρβας πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση μετά από προσπάθεια του Τόνι. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 36΄όταν ο Λέτο ανατράπηκε από τον Μιλανέτο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έειξε την βούλα του πενάλτι και ο Καραγκούνης ευστόχησε από τα 11 βήματα.

Ο Λέτο ήταν ο κορυφαίος του γήπεδου και ο άνθρωπος που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Νιόπλιας πραγματοποίησε έξι αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός, ενώ λίγο αργότερα το ίδιο έκανε και η Τζένοα. Ο Πετρόπουλος προειδοποίησε στο 65΄και ένα λεπτό μετά έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Κλέιτον. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να επεκτείνουν το προβάδισμα τους αλλά ο Σκάρπι είπε “όχι” στον Νίνη στο 76΄ και στον Σεϊταρίδη στο 84΄. Η Τζένοα θα μπορούσε να μειώσει στο 88΄αλλά και πάλι ο Τζόρβας ήταν σε ετοιμότητα αποκρούοντας εξ επαφής την κεφαλιά του Στοράρο.
 
Έφταιγε το ποτιστήρι!
 
Στο ημίχρονο του αγώνα οι άνθρωποι των γηπεδούχων ήταν έξαλλοι για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και συνομίλησαν με τους ανθρώπους του γηπέδου οι οποίοι τους είπαν πως φταίει ένα χαλασμένο ποτιστήρι! Γιαυτό τον λόγο την Δευτέρα θα γίνει σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, αφού δεν μπορεί να γίνει αγώνας ποδοσφαίρου με αυτές τις συνθήκες. Όντος ο αγωνιστικός χώρος έμοιαζε με χωράφι και ήταν επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Και όλα αυτά ενώ ο χλοοτάπητας μόλις ανακατασκευάστηκε.

Το... χωράφι του ΟΑΚΑ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 
 
Την ίδια ώρα στην εξέδρα επικρατούσε “εμφύλιος” με το πέταλο των οργανωμένων να αποδοκιμάζει τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον πρόεδρο Νίκο Κωνσταντόπουλο, ενώ το υπόλοιπο γήπεδο γιούχαρε αυτούς που αποδοκίμαζαν. Λίγο νωρίτερα ο Νίκος Πατέρας κατά την είσοδο του στα επίσημα επιτέθηκε σε εφημερίδες και πρόσωπα.

Ένα από τα πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε