Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Νίκησε μετά από 2 μήνες ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Χρειάστηκε να περάσουν 6 αγώνες, να βρει για πρώτη φορά δίχτυα ο Κούτσι, να μείνει με 10 παίκτες ο Πανθρακικός και τελικά να δώσει ο Καραγκούνης τη νίκη στον Ατρόμητο με 2-1.

Το τρίποντο ήταν μονόδρομος για τους Περιστεριώτες που πάντως σε ακόμη ένα ματς δεν έπεισαν. Ο Πανθρακικός έκλεισε τους χώρους και εγκλώβισε τους γηπεδούχους.

Τη λύση την έδωσε με υπέροχο τέρμα ο Κούτσι στο 18′ το οποίο ήταν το πρώτο του με τη φανέλα του Ατρομήτου. Πάντως το γκολ δεν άλλαξε την εικόνα του ματς. Οι παίκτες του Μπάγεβιτς δεν δημιουργούσαν ευκαιρίες και τα νεύρα μεταξύ Ιτάνζ και Κούτσι σε μία φάση κόρνερ στόχισαν αφού λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-1.

Το δεύτερο τρόπο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανθρακικού. Ο Μουνάφο είδε στο 54′ τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ομάδα της Κομοτηνής για δεύτερο σερί ματς αγωνίστηκε με δέκα παίκτες.

Ο Μπάγεβιτς έριξε όλα τα επιθετικά του όπλα στο ματς και αφού ο Κούτσι έχασε μοναδική ευκαιρία στο 79′, ο Καραγκούνης μετά από φάση διαρκείας στο 87′ έδωσε το τρίτο τρίποντο του Ατρομήτου τη φετινή σεζόν και πρώτο μετά τη 2η αγωνιστική. Ο Πανθρακικός υποχρεώθηκε στην τρίτη συνεχόμενη ήττα.

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Μπάλλας (61′ Καραμάνος), Σουμπίνιο (81′ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Κούτσι, Μπέλιτς (81′ Καραγκούνης)

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Αντίλοβιτς, Βαϊρουά (58′ Κάτσελαν), Παπαδόπουλος (69′ Κυβελίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε