Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Νίκησε τη Μίλαν και έρχεται ΟΑΚΑ (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Λάτσιο, προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στην Serie A, αφού έκανε τα εύκολα δύσκολα. Οι “λατσιάλι” προηγήθηκαν με 3-0 της Μίλαν στη Ρώμη, όμως κινδύνεψαν στο τέλος να μην πάρουν το “τρίποντο” (3-2 το τελικό αποτέλεσμα).

Η Λάτσιο έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και στο 25’ με τον Ερνάνες προηγήθηκε με 1-0, για να έρθει ο Καντρέβα στο 41’ με ένα εκπληκτικό σουτ να κάνει το 2-0.

Στο 49’ ο Μίροσλαβ Κλόζε έκανε το 3-0 δείχνοντας πως “καθάρισε” το παιχνίδι για την ομάδα του, ωστόσο οι “ροσονέρι” δεν τα παράτησαν.

Ο Ντε Γιόνγκ στο 61’ μείωσε σε 3-1, για να έρθει ο Ελ Σαράουι στο 79’ να “γράψει” το τελικό 3-2, χωρίς στη συνέχεια η Μίλαν να καταφέρει να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπιτσάρι, Κονκό, Μπιάβα, Αντρέ Ντιάζ, Λούλιτς, Λεντέσμα, Καντρέβα (83’ Ρόκι), Γκονζάλεζ (71’ Τσάνα), Ερνάνες, Μάουρι (58’ Καβάντα), Κλόζε

ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Αμπάτε, Μπονέρα, Γιέπες, Αντονίνι (85’ Μπόγιαν), Μοντολίβο, Ντε Γιόνγκ, Νοτσερίνο (51’ Πάτο), Μπόατενγκ (46’ Εμάνουελσον), Πατσίνι, Ελ Σαράουι.

Πρώτη και φαβορί! – Μίλησε στο φινάλε η Γιουβέντους (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε