Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Νικητιάδης:”Τους εντοπίσαμε και θα λογοδοτήσουν”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Νικητιάδης, δήλωσε ότι είναι θέμα χρόνου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, οι υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμό του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

“Εκδηλώθηκε η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Είναι θέμα ωρών ή έστω λίγων ημερών ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της δικαιοσύνης», σχολίασε ο κ. Νικητιάδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3.

“Δέκα λεπτά αφού πληροφορήθηκα τα γεγονότα επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον κύριο Αδαμίδη και του ζήτησα να μεταφέρει τη συμπάθεια μου και να του πει πως ό,τι χρειαστεί θα είμαστε στη διάθεσή του. Έχουμε ξεκινήσει διαδικασίες, αναζητούμε, ξέρουμε, έχουμε εντοπίσει, πολύ γρήγορα θα λογοδοτήσουν οι άνθρωποι αυτοί”, συμπλήρωσε.

Ο υφυπουργός πολιτισμού, προανήγγειλε τη συνεργασία με τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, τονίζοντας ότι σε  λίγες ημέρες θα δουν το φως της δημοσιότητας τα μέτρα που απαιτούνται “για να υπάρξει τάξη και ειρήνη στα γήπεδα και να απομακρυνθούν οι ελάχιστοι ανεγκέφαλοι και φανατισμένοι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σοβαρά επεισόδια στην Καλλιθέα – Οπαδοί της ΑΕΚ χτύπησαν τον Μπάγεβιτς

“Επιτέλους, είναι τραγικό μια ελάχιστη μειοψηφία να αμαυρώνει το ποδόσφαιρο και να μην αφήνει να το παρακολουθήσουν χιλιάδες φίλαθλοι σε όλη την Ελλάδα. Ο κόσμος θέλει να δει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και να μην γίνεται ένα με όλα αυτά τα στοιχεία”, στμπλήρωσε.

Τέλος, επεσήμανε ότι: “Θα εφαρμοστούν οι ρήτρες βίας από τον ΟΠΑΠ, οι μετακινήσεις οπαδών θα απαγορευτούν αν γίνει το οτιδήποτε. Θα εφαρμοστεί το νέο πειθαρχικό δίκαιο της ΕΠΟ, για το οποίο πήρα την πλήρη διαβεβαίωση από τον κύριο Πιλάβιο ότι θα εφαρμοστεί με αυστηρότητα. Θα φτάσουμε στα στα άκρα αν χρειαστεί”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε