Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νικολάου: “Αποφασισμένοι για Γαλάτσι! Σε ενάμισι χρόνο… σπίτι της η ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σε πρώτο πλάνο -για να δημιουργήσει τη δική της έδρα- παραμένει για την ΑΕΚ το κλειστό του Γαλατσίου. Διαβάστε τι ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου, για τις δυο εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν αλλά και για το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει από την Ένωση.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Νικολάου μίλησε στον “ΣΠΟΡ FM 94,6” για: 

-τις κινήσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ για το γήπεδο: «Γεγονός είναι ότι ο κ. Αγγελόπουλος σε συνεργασία με τον κ. Κουτά αναζητούν εδώ και καιρό λύσεις, σε περίπτωση που χαλάσει οριστικά η περίπτωση του Γαλατσίου. Θεωρώ πως δεν έχει τελειώσει οριστικά. Έχει βαλτώσει, αλλά δεν έχει τελειώσει. Είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για το Γαλάτσι και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι δύο εναλλακτικές». 

-τις λύσεις που υπάρχουν: «Η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει καταθέσει δύο προτάσεις, προς το ΤΑΙΠΕΔ και προς το υπερταμείο. Το Γαλάτσι παραμένει ο βασικός στόχος, γιατί το όραμα του κ. Αγγελόπουλου είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Στην ΑΕΚ αρχίζουμε να προσθέτουμε νέα βιώματα, είμαστε όπως φαίνεται όλη η οικογένεια της ΑΕΚ ολίγον… γηπεδόπληκτοι, η πολιτεία συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα και ο χρόνος φεύγει». 

-τα προβλήματα που υπάρχουν για κάθε λύση: «Και οι δύο προτάσεις θεωρώ πως είναι ικανοποιητικές και αν η πολιτεία αφήσει τις αγκυλώσεις και ξεχάσει αυτούς που προτιμούν να δίνουν τα γήπεδα σε εκδηλώσεις ή τηλεοπτικές παραγωγές, είναι συγκεκριμένες και λύνουν το πρόβλημα, για την ομάδα και την κοινωνία της περιοχής. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε όσους χειρίζονται τα θέματα αυτά, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον αγώνα. Ο κ. Αγγελόπουλος είναι άνθρωπος των έργων και θα μας στείλει στο διάολο κάποια στιγμή. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πληγωμένος. Ο κ. Αγγελόπουλος δεν τα παρατά, βλέπετε τι έχουμε στα σκαριά με πρώτη την ταινία για την ιστορία της ομάδας. Το επόμενο διάστημα θα πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Μια μεγάλη ομάδα θέλει τη δική της έδρα». 

-το αν υπάρχει τρίτη λύση: «Υπάρχει και μια άλλη λύση, που είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και γι’ αυτό δεν μιλάω. Είναι μια λύση σε έναν όμορο δήμο, αλλά είναι η πιο δύσκολη λύση από όλες». 

-το ύψος της επένδυσης της ΚΑΕ ΑΕΚ για γήπεδο: «Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να πω νούμερα και δεν ξέρω κιόλας. Μιλάμε για τεράστια ποσά σε κάθε περίπτωση». 

-το χρονοδιάγραμμα που έχει η ΑΕΚ για γήπεδο: «Θέλουμε σε ένα με ενάμιση χρόνια να έχουν τελειώσει οι υποθέσεις που αφορούν στις δύο πρώτες περιπτώσεις. Θέλουμε η ΑΕΚ αν όχι την επόμενη, τη μεθεπόμενη περίοδο, να είναι στο γήπεδό της. Πρέπει η ΑΕΚ να έχει τη δική της έδρα και νομίζω πως θα πιέσουμε ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα». 

-το αν στοιχηματίζει πως θα είναι εντός χρονοδιαγράμματος η ΑΕΚ: «Δεν στοιχηματίζω τίποτα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει πολλές αντοχές». 

-την απόκτηση του Μαυροκεφαλίδη: «Θα πάρουμε τον Μαυροκεφαλίδη; Από ό,τι ξέρω έχει ομάδα μέχρι τις 19 του μηνός. Μετά τις 20. Βρισκόμαστε σε επαφές με τον Μαυροκεφαλίδη, έπρεπε να απελευθερωθεί θέση στους ψηλούς, οπότε έπρεπε να γίνει η αλλαγή». 

-το στόχο του Final Four στο Basketball Champions League: «Είναι κοινό μυστικό. Δεν έχουμε εύκολο έργο μπροστά μας. Μην υποτιμούμε ούτε τη διοργάνωση ούτε τους αντιπάλους. Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας με τη Γιουβέντους και με τη Μονακό οι αγώνες θα είναι γιορτή». 

-την παρανόηση στις δηλώσεις Ζντοβτς για Γουίλιαμς: «Υπήρχε μια παρεξήγηση με τον κ. Ζντοβτς και κάποιοι έγραψαν πως είπε ότι ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει η αλλαγή ξένου. Αυτό που είπε είναι ότι δεν ήταν το θέλω του να φύγει πριν το ματς με τα Τρίκαλα ο Γουίλιαμς. Οι συνθήκες υπαγόρευσαν την άμεση μετακίνηση του παίκτη στη Ρέτζιο Εμίλια, επειδή η μεταγραφή αλλιώς θα χάλαγε. Πρέπει να δημιουργούμε θέματα από το μηδέν;».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε