Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νικολάου: Μπορεί να μην επιστρέψει ο Γκαλέτι

Νικολάου: Μπορεί να μην επιστρέψει ο Γκαλέτι
Ο Λάκης Νικολάου μίλησε για την πορεία της υγείας του Γκαλέτι και του Γκερέιρο.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.02.2010 | 19:48
Πρώτη δημοσίευση: 08.02.2010 | 19:48

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Λάκης Νικολάου μίλησε για τα προβλήματα υγείας του Γκαλέτι και του Γκερέιρο.

Για τον Αργεντινό των ερυθρόλευκων ο Λάκης Νικολάου εμφανίστηκε αισιόδοξος αλλά δεν απέκλεισε τον κίνδυνο να μην επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, σε συνέντευξη που έδωσε στον Sentra FM:

"Η θεραπεία του Γκαλέτι πάει καλά και οι γιατροί λένε ότι η νεφρική λειτουργία του έχει καλή πορεία. Η σκέψη όλων είναι να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως του διαστήματος που χρειάζεται για να συμβεί αυτό. Πάντα υπάρχει κίνδυνος να μην επιστρέψει, αλλά πρέπει να τονίσω ότι πάει καλά. Θα επιστρέψει έτοιμος και στην κατάσταση που βρισκόταν, απλά πρέπει να τον παρακολουθούν οι γιατροί για να ελέγχουν την κατάστασή του."
 
Όσον αφορά στην περίπτωση του Γκερέιρο ο Λάκης Νικολάου ήταν καθησυχαστικός:

"Δεν είναι τραγικό αυτό που έχει ο Γκερέιρο. Θα μπορούσε να ήταν αν δεν δίναμε προσοχή. Είναι ένας ιός μεγαλύτερος απλά από της γρίπης. Τώρα χρειάζεται περισσότερη ανάπαυση και όχι αθλητική επαφή και δραστηριότητα, έτσι ώστε να μην υπάρξει ολική ρήξη της σπλήνας. Θα απουσιάσει περίπου ένα μήνα από την αγωνιστική δράση και μόλις διαπιστωθεί ότι οι υπατικοί δείκτες επιστρέψουν στα κανονικά επίπεδα τότε θα επιστρέψει."


   Διαδώστε αυτό το άρθρο