Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Νικοπολίδης: “Δεν υπάρχει θηλιά στο λαιμό μας-Μπορούμε και καλύτερα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

“Εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να έχουμε το προβάδισμα, ενώ το Ισραήλ δεν θέλει να χάσει για να μείνει ζωντανό στο παιχνίδι της πρόκρισης”, δήλωσε ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να εμφανιστεί βελτιωμένη και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, σε συνέντευξη του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

“Δεν βοήθησε η Λετονία να παίξουμε πιο καλά. Είχε κλειστή άμυνα και πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει απόψε. Το Ισραήλ θα έρθει για την ισοπαλία και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε την ίδια άμυνα. Σημασία θα έχει ο ρυθμός και να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στη φιλοσοφία του Ρεχάγκελ με εκείνη του Σάντος, ο οποίος είναι λίγο καιρό μέσα στην ομάδα”, ήταν η πρώτη εκτίμηση του γκολκίπερ.

Ο Νικοπολίδης επεσήμανε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούν οι παίκτες σε αυτά που ζητάει ο Σάντος και υπογράμμισε ότι: “Στην Ελλάδα θέλουμε να συνδυάζουμε το θέαμα με το αποτέλεσμα, όμως μπορείς να παίξεις για το θέαμα και να χάσεις. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή σημασία έχει το αποτέλεσμα. Ο κάθε βαθμός έχει σημασία στον όμιλο”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στους παίκτες που αποχώρησαν από την Εθνική: 

“Νομίζω ότι οι ίδιοι έθεσαν τον εαυτό τους εκτός ομάδας. Μου προξένησε πολύ μεγάλη εντύπωση το συγκεκριμένο γεγονός. Ήταν τελείως ανώριμη η συγκεκριμένη απόφαση. Είναι ύψιστη τιμή για έναν παίκτη να παίζει στην Εθνική ομάδα και εκείνοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Σίγουρα μπορεί να γίνει ένα βήμα πίσω από όλους, όμως θα πρέπει οι ίδιοι να παίξουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες του. Νομίζω με αμοιβαίες εξηγήσεις θα λυθεί η παρεξήγηση που υπάρχει ανάμεσα σε κάποιους παίκτες, αφού ο κ. Σάντος δεν γνώρισε τίποτα για αυτό. Αν ο Φάνης (Γκέκας) και ο Σωτήρης (Κυργιάκος) θέλουν να επιστρέψουν, ο κ. Σάντος θα τους ακούσει. Τέτοια θέματα επηρεάζουν το κλίμα μέσα στην ομάδα και όσων ασχολούνται με αυτή”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε