Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νικοπολίδης: “Δικό μου το φταίξιμο”.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ανέλαβε την ευθύνη του γκολ που έκρινε το ματς με τον ΠΑΟΚ.  “Την Τετάρτη έχουμε τελικό”, δήλωσε ο Μπάντοβιτς. Σάντος: “Αντέξαμε”.

“Ήταν δικό μου το λάθος από το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ. Το ότι δημιουργήσαμε φάσεις είναι πάρα πολύ καλό και δείχνει ότι η ομάδα αντιδρά. Ο αγώνας που θα παίξουμε σε δύο ημέρες στο Καραϊσκάκη είναι ένας πραγματικός τελικός”, δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ήταν λογικό να μας πιέσει ο Ολυμπιακός για την ισοφάριση. Καταφέραμε και αντέξαμε και πήραμε την νίκη, που είναι σημαντική για εμάς. Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και έπρεπε να αντέξουμε”, δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος.

Πίσω του θέλει να βάλει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. “Προσπαθήσαμε και θεωρώ ότι αξίζαμε ένα γκολ. Το παιχνίδι τελείωσε και σε δύο ημέρες έχουμε ένα παιχνίδι με την ίδια ομάδα και θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε… το ποιος είναι πλέον το φαβορί και ποιος όχι. Προσωπικά δεν μπαίνω σε τέτοιες συζητήσεις. Πρέπει σε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε και να κερδίσουμε την Τετάρτη. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, είναι ένας τελικός”, δήλωσε ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε