Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Νικοπολίδης: Γύρισα στο σπίτι μου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου του ο Αντώνης Νικοπολίδης, μίλησε για τη νέα προοπτική στην καριέρα του.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε…

Για τον Ολυμπιακό και το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του: «Είμαι σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Οι δημοσιογράφοι ψάχνετε συνωμοσίες πίσω από κάποια πράγματα. Αυτή τη στιγμή έγινε κάτι απλό. Ο κ. Μαρινάκης αποφάσισε να ενισχυθεί το τεχνικό τιμ με έναν Έλληνα προπονητή που γνωρίζει καλά την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα, ως ένα επιπλέον όπλο στα χέρια του Ζαρντίμ. Ο κ. Ζαρντίμ δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να πάω στην ομάδα και έτσι αποφάσισα στο ξεκίνημα της νέας καριέρας μου να πάω στον Ολυμπιακό.

Σίγουρα η χρονική στιγμή που έγινε αυτή η κίνηση με προβληματίζει. Θα ήταν καλύτερα να έχει γίνει το καλοκαίρι για να έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε. Αλλά και τώρα θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ και εγώ μέσα από αυτήν».

Για το αν περίμενε αυτή την πρόταση: «Όντως αιφνιδιάστηκα διότι περίμενα να συμβεί κάτι με την εθνική Ελπίδων. Δεν προχώρησε όμως αυτό και ήρθε η πρόταση από τον κ. Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη πίεση και αυτό θα μου κάνει καλό».

Για τις διαφορές ανάμεσα στην καριέρα του ποδοσφαιριστή και του προπονητή: «Η διαφορά που  υπάρχει είναι ότι από παίκτης έγινα βοηθός προπονητή, αλλά ουσιαστικά στον Ολυμπιακό ήμουν στον Ολυμπιακό επέστρεψα. Ήταν σαν να γυρίζω στο σπίτι μου».

Για το όνειρό του: «Να δουλέψω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ».

Για το αν θεωρεί ότι πήρε ρίσκο με αυτή την απόφαση: «Δεν νομίζω ότι πήρα ρίσκο. Στο ποδόσφαιρο διαλέγεις τα βήματά σου για το που θες να φτάσεις. Ανήκω στον Ολυμπιακό αλλά την κύρια ευθύνη την έχει ο κ. Ζαρντίμ που είναι και ο προπονητής της ομάδας».

Για την αξιοποίηση των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν: «Έχω πει ξανά στην άποψή μου για τους τερματοφύλακες. Πρέπει να υπάρχει ο βασικός για Τσάμπιοςν Λιγκ και το  πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα ο αναπληρωματικός για Κύπελλο και κάποια άλλα ματς. Για το ποιος θα είναι βασικός είναι θέμα του προπονητή».

Για τη συνέχεια του Ολυμπιακού: «Προασπθούμε να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να έχει καλύτερη συνέχεια. Έχουμε την ποιότητα για να παίξουμε καλά και σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το δύσκολο είναι έχεις διάρκεια στην απόδοσή σου».

Για τις σχέσεις που θα έχει πλέον με πρώην συμπαίκτες του, όπως για παράδειγμα τον Αβραάμ: «Όλα είναι θέμα σεβασμού. Ο Αβραάμ είναι παίκτης της ομάδας ομάδας και εγώ προπονητής. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι».

Με Βλαχοδήμο και Τάτο ο Ολυμπιακός

Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για την παραμονή Τοροσίδη

Πρόταση στον Ζιοβάνι έκανε ο Μαρινάκης

Ζιοβάνι: Απίστευτη η αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού

Ο “μάγος” που δεν θα ξεχαστεί ποτέ στον Πειραιά(VIDEOS)

Μαρινάκης: Να σέβεστε και το 1 ευρώ των φιλάθλων!

Νέα ατυχία για Φετφατζίδη – Προπονήθηκε ο Κοντρέρας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε