Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νικοπολίδης: Μόνοι μας χάσαμε το πρωτάθλημα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε για τον τίτλο και κατά πόσο τον θεωρεί “τελειωμένο”, τη νίκη επί του “αιωνίου” και την ευθύνη που βαραίνει τους “ερυθρόλευκους” παίκτες.

“Εμείς το χάσαμε το πρωτάθλημα. Και δεν το λέω μόνον επειδή νικήσαμε στα δύο παιχνίδια τον Παναθηναϊκό. Ημασταν πρώτοι μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρώτου γύρου, δείχναμε να είμαστε σε καλή κατάσταση και μέσα σ’ ένα μήνα χάσαμε τον τίτλο με όσα έγιναν. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Ολοι είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτό που έγινε”, δήλωσε στην εφημερίδα SportDay.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε και για τη σημασία της νίκης στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είδικά την δεδομένη στιγμή. “Παίξαμε για το γόητρό μας και τον κόσμο μας. Πιστεύω και το είπα ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Σίγουρα αυτή η νίκη επιδρά θετικά στην ομάδα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και εν όψει των επόμενων αγώνων. Πάντα γίνεται αυτό με μία νίκη επί του ”αιώνιου” αντιπάλου”, υπογράμμισε ο πορτίερο των Πειραιωτών.

Τέλος, δήλωσε ότι περίμενε τα έκτρωπα που συνέβησαν κατά την άφιξη της αποστολής στο ΟΑΚΑ. “Το δύσκολο ήταν να το αντιληφθούν οι νέοι στην ομάδα. Είναι κάτι που δεν μπορούσαν να το διανοηθούν. Εμείς ξέρουμε τι γίνεται στα ντέρμπι. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να αφήσουμε έξω από τον αγώνα όλα τα υπόλοιπα. Κι αυτό ήταν το σημαντικό”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε