Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νίλσεν: “Σίγουρα θα έχουμε επιτυχίες”

Ο Ματ Νίλσεν θα έρθει στην Ελλάδα μετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

Ενθουσιασμένος με την οργάνωση που βρήκε στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Αυστραλός, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα κάνει ο,τι περνά από το χέρι του για να πραγματοποηθούν οι στόχοι της ομάδας.

“Είμαι εύκολος άνθρωπος, αλλά ο σύλλογος μου τα είχε ετοιμάσει όλα κι έγιναν ακόμα πιο εύκολα για μένα. Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από την οργάνωση που βρήκα”, δήλωσε ο 32άχρονος πάουερ φόργουορντ, στο επίσημο σάιτ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και συνέχισε: “Όταν μια ομάδα λειτουργεί τόσο καλά είναι σίγουρο ότι θα έχει επιτυχίες”.
Ο Ματ Νίλσεν υπέγραψε το συμβόλαιο του και αναχώρησε για την πατρίδα του, προκειμένου να ενταχθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, ενόψει των υποχρεώσεων στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

“Ανυπομονούμε όλοι να έρθουμε στην Ελλάδα. Όταν έγινε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν υπήρξε η παραμικρή αντίρρηση από την οικογένεια για το που θα ζήσουμε τα επόμενα δυο χρόνια κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα αθλητή προκειμένου να πάρει σωστές αποφάσεις”, συμπλήρωσε.

Ο MVP του περσινού Φάιναλ Φορ του EuroCup δηλώνει πρόθυμος… “Να ανταλλάξω κάθε προσωπική διάκριση με μια ομαδική. Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω δείξει ότι είμαι ομαδικός παίκτης κι αυτό ήρθα να κάνω στον Ολυμπιακό. Να βοηθήσω την ομάδα, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Μακάρι στο τέλος να έχουν πάει όλα όπως τα έχουν σχεδιάσει οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις και όλοι μας να είμαστε ευτυχισμένοι”, κετέληξε.  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε