Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Νίνης: Αξίζαμε κάτι παραπάνω…

Νίνης: Αξίζαμε κάτι παραπάνω…

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε για το “χαμένο” πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με την Πολωνία, τόνισε πως με την εικόνα που είχε η Εθνική στην επανάληψη άξιζε κάτι καλύτερο, μίλησε για το ερχόμενο παιχνίδι με την Τσεχία, ενώ σχολίασε και τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

«Νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω με βάση το δεύτερο ημίχρονο. Δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει πριν το παιχνίδι. Με την εικόνα του δεύτερο αποδείξαμε ότι είμαστε δίκαια εδώ που είμαστε. Δεν θα πέσουμε εύκολα και δεν θα εμφανίσουμε το ίδιο πρόσωπο. Ξέρουμε πως είναι κρίμα να σπαταλάμε ημίχρονα σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Ξέροντας πως αν ήμασταν όπως έπρεπε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Είναι ξεκάθαρο ότι το φαβορί είναι η Ρωσία. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Το σκορ με την Τσεχία μπορεί να μας προβληματίσει αλλά και η Τσεχία είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι καλύτερη από την Πολωνία και θα μας δυσκολέψει πάρα πολύ», ήταν τα πρώτα του σχόλια.

Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τόνισε: «Πιστεύω πως αυτή την στιγμή είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας παίκτης και όλο το μέλλον του ανήκει. Είναι μικρός σε ηλικία και αυτό είναι θετικό. Έφυγε από πολύ μικρός στο εξωτερικό και αυτό του έκανε καλό. Κατά την γνώμη μου μπορεί να αφήσει ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς για το αν οι νεαροί άσοι είναι έτοιμοι να παίξουν βασικοί: «Να πω πως όλοι όσοι είναι εδώ είναι έτοιμοι να παίξουν βασικοί. Από εκεί και πέρα το ότι έχουν δημιουργήσει όσοι είναι στην ομάδα είναι κάτι σημαντικό και είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε με την Εθνική σε τέτοιες διοργανώσεις. Αν σκεφτούμε ότι απλά δεν πήγαινε σε Μουντιάλ, τώρα που πάμε συνέχεια αυτό είναι πολύ σημαντικό και είμαστε πολύ τυχεροί».

Τέλος αναφέρθηκε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο: «Εχθές με το που γύρισε από της εξετάσεις μιλήσαμε για λίγη ώρα και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το ψυχολογικό κομμάτι, ο Αβραάμ έχει μια οικογένεια πίσω του και νομίζω θα γυρίσει πολύ δυνατός».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε