Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νίνης: “Δεν φουσκώνουν τα μυαλά μου”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, δήλωσε ότι οι φιλοδοξίες του συμβαδίζουν με αυτές της ομάδας. “Είναι όλα ψέματα”, είπε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων για τον ίδιο.

“Βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και για εμάς που ήρθαμε από την Εθνική είναι ακόμη πιο δύσκολο. Υπάρχει μια δεδομένη κούραση αλλά σιγά σιγά όλα τα παιδιά θα “λυθούμε” τον επόμενο καιρό. Σαφώς οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Όχι για τον εαυτό μου αλλά γενικά από την ομάδα. Γι’ αυτό κάνουμε προετοιμασία αυτό τον καιρό γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ. Να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε κατάλληλα για το Champions League και το πρωτάθλημα”, είπε ο 20χρονος.

Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους διάφορα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη. Ο Έλληνας διεθνής έδωσε την απάντηση του: “Δεν φουσκώνουν καθόλου τα μυαλά γιατί δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό ούτε κάτι αληθινό σε όλα αυτά. Είναι όλα ψέματα όσα γράφονται και κακώς δημιουργείται όλο αυτό το κλίμα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συνεχίζεις τη δουλειά σου. Δεν μπορεί να ισχύουν όλα αυτά”, τόνισε.

Ο Σωτήρης Νίνης χαρακτήρισε “μεγάλη απώλεια” την επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε:
Προτίμησε να πάει αλλού τον ευχαριστούμε για ότι έδωσε στην ομάδα και τον αγαπούμε πολύ. Ξέρουμε όμως ότι η ομάδα διαθέτει πολύ μεγάλη ποιότητα. Κατά τη γνώμη μου είναι η ποιοτικότερη ομάδα της Ελλάδας. Αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο και όχι να μένουμε στα λόγια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε