Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νίνης: Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει πάντα στην Ευρώπη

Νίνης: Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει πάντα στην Ευρώπη

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ατρομήτου μίλησε για το ξέσπασμα του στον πανηγυρισμό, την ανάγκη για ευρωπαϊκή παρουσία των πράσινων αλλά και το σχέδιο Αλαφούζου.

Μασκοφόρος…εκδικητής ο Νίνης – Με γκολάρα στέλνει τον ΠΑΟ στ’αστέρια

Ο Νίνης που φόρεσε για προτελευταία φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Μετά το τέλος του ματς είπε:

“Σίγουρα είναι μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην έκπληξη του πρωταθλήματος, για εμένα. Ο κ. Δώνης έχει φτιάξει, κατά τη γνώμη μου, μία πάρα πολύ καλή ομάδα με πολλούς Έλληνες και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό που παρουσίασαν φέτος. Έπαιξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου και δεν ήταν καθόλου εύκολο το αποτέλεσμα που πήραμε εδώ. Μία πολύ δύσκολη νίκη και θα έλεγα πολύ σημαντική. Ξέραμε ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από αυτή. Άμα χάναμε ή φέρναμε μία ισοπαλία, πιστεύω ότι θα είμαστε εκτός δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. Τέλος καλό, όλα καλά. Νικήσαμε και περιμένουμε το άλλο αποτέλεσμα για να δούμε αν θα τελειώσει σήμερα η πρωτιά ή θα τελειώσει την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Δεν έχει αλλάξει τίποτα στον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ. Και πέρυσι το ίδιο κάναμε. Δε μας βγήκαν κάποια αποτελέσματα και δεν ήμασταν και σε πολύ καλή κατάσταση. Νομίζω, όμως, ότι όταν στενεύουν τα περιθώρια στην ομάδα, τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα για τους ποδοσφαιριστές γιατί τα δίνουν όλα. Όχι ότι σε κάθε παιχνίδι δεν το κάνουμε αυτό, απλώς στο σημείο που φθάσαμε νομίζω ότι δεν υπήρχε άλλη λύση. 

Σίγουρα ήταν μία αντίδραση στον πανηγυρισμό μου γιατί η ομάδα έχει πολύ πίεση. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ πιεσμένοι και χωρίς τους συμπαίκτες μου, τη βοήθεια τους, αλλά και του τεχνικού τιμ, η ομάδα αυτή την στιγμή, αλλά κι εγώ προσωπικά δε θα ήμασταν σε αυτή τη θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Γι’ αυτό προσπαθούμε και γι’ αυτό παίζουμε. Ανεξάρτητα από το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν, η ομάδα θα μείνει εδώ. Πρέπει να οδηγήσουμε την ομάδα στο Champions League και ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει πάντα στην Ευρώπη. Παναθηναϊκός χωρίς Ευρώπη είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και δε μας ακούγεται καθόλου καλά. 

Ελπίζουμε να υπάρξει κάτι θετικό στα διοικητικά. Μπήκαν κάποιοι άνθρωποι αυτή την στιγμή, προσπαθούν για το καλύτερο, ας ελπίσουμε να υπάρξει αποτέλεσμα από τη μεριά τους και να βοηθήσουν όλοι όσο μπορούν. Θα είναι καλό για την ομάδα να βγει από αυτό το αδιέξοδο γιατί σίγουρα η ομάδα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και περνούσε αυτό το διάστημα. Εμείς από τη μεριά μας προσπαθούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται, αλλά είναι πολύ δύσκολο να μην επηρεαστούμε έστω και λίγο. Κι αυτό φάνηκε κάποια στιγμή.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε