Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νιόπλιας: Δεν μπορούμε να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του στο φιλικό με την Τζένοα και στάθηκε στην τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Conn-x o Νίκος Νιόπλιας τόνισε: “Ο Σισέ θα μας λείψει δύο εβδομάδες. Θα χάσει δηλαδή το παιχνίδι με την Ξάνθη καθώς μετά υπάρχει διακοπή. Ήταν σε φόρμα, αλλά όταν παίζεις σε τέτοιο γήπεδο είναι σαν να παίζεις στην άμμο. Δεν είμαι υπεύθυνος για το γήπεδο, δεν περιμέναμε να είναι σε τέτοια κατάσταση. Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο κινδυνεύουν οι παίκτες που πάνε να κάνουν σπριντ και μπορεί να πάθουν ζημιές. Πρέπει να πάμε κάπου που θα είναι καλό το γήπεδο. Αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πως θα έχεις καλή εικόνα; Δεν ξέρω που θα παίξουμε με την Ξάνθη. Άργησαν να το φτιάξουν και δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουμε όπως θέλουμε σε τέτοιο γήπεδο. Μια ομάδα που αμύνεται θα έχει πιο εύκολο έργο από ό,τι αυτή που επιτίθεται”.
 
Για το παιχνίδι ο Έλληνας τεχνικός είπε: “Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος και από τα δύο ημίχρονα. Θα πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις που δεχόμαστε από της στημένες φάσεις, Πρέπει να έχεις πολλούς καλούς παίκτες. Εμείς έχουμε κάνει ζευγάρια σε όλες τις θέσεις. Έχουμε δουλέψει σε αυτό στην προετοιμασία και βλέπουμε ότι μας βγαίνει στο γήπεδο”.
 
Τέλος ρωτήθηκε για την απόκτηση επιθετικού απαντώντας: “Δεν ξέρω αν θα πάρουμε παίκτη. Υπάρχει ακόμα χρόνος, αλλά αυτό που πρέπει είναι να μειώσουμε το ρόστερ. Δεν μπορείς να κάνεις προπόνηση με 40 παίκτες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε