Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Νιόπλιας: Είναι στο χέρι μας

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε στο ντέρμπι
Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε στο ντέρμπι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να νικήσει, όμως ακόμη και με το “Χ” παραμένει το φαβορί για τον τίτλο.

“Αν εξαιρέσεις τα πρώτα 15 λεπτά εμείς ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να νικήσουμε. Δεν έχουμε πρόβλημα κόπωσης και ο Ζιλμπέρτο και τα υπόλοιπα παιδιά είχαν δυνάμεις, αλλά σε τέτοια παιχνίδια είναι εύκολο να δεχτείς γκολ στην αντεπίθεση. Οι αλλαγές είναι κάτι παρεξηγημένο στην Ελλάδα, το θέμα είναι τι ζητάς. Έβγαλα τον Λέτο γιατί τραυματίστηκε, είναι αβαντάζ να έχεις διαφορά, αλλά δεν σημαίνει τα πάντα” ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας.

Από την πλευρά του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε:

“Όλες τις ημέρες πριν το παιχνίδι λέγαμε συνέχεια ποιος είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες μου ήξεραν. Όμως τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλεις. Ξεκινήσαμε καλά, όμως μετά δεχθήκαμε πίεση. Κάναμε λάθος, γυρίσαμε πίσω, δεν μαρκάραμε εκεί που είχαμε πει. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι ήμασταν ίδιοι σε απόδοση. Τώρα αν είναι δίκαιο ή όχι το αποτέλεσμα, τι να πω. Ευκαιρίες είχε ο Παναθηναϊκός, αλλά έτσι όπως τελείωσε το παιχνίδι, ήταν δίκαιο. Πιστεύω ότι μπορούσαμε κάτι παραπάνω.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε