Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νιόπλιας: Φάγαμε ένα γκολ τσάμπα – Έχουμε πολλά προβλήματα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ και στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του και στο λάθος του Σαριέγκι στη φάση του γκολ.

“Χτύπησε” νωρίς ο “τρομοκράτης, ΑΕΚ – ΠΑΟ 1-0

Δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ και δεν αντιδράσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε το τελευταίο μισάωρο να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Πέρα όμως από τη φάση του Ζιλμπέρτο απλά είχαμε υπεροχή αλλά όχι καθαρές ευκαιρίες. Προερχόμαστε και οι δύο από δύσκολα ματς στην Ευρώπη και ξέραμε ότι η ομάδα που θα έπαιρνε το προβάδισμα, θα είχε μεγάλο πλεονέκτημα, όπως συμβαίνει με την ΑΕΚ”, τόνισε αρχικά ο Νίκος Νιόπλιας.

“Στο πρώτο μέρος δεν πήγαμε καλά και για αυτό βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Τα προβλήματα μας είναι πάρα πολλά, ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα. Αλλά και ανασταλτικά δεν ήμασταν καλοί. Δεν είναι δυνατό να γίνεται μια τόσο μακρινή μπαλιά και να βγαίνει παίκτης της ΑΕΚ σε προσωπική μονομαχία ένας προς έναν με αμυντικό. Δεν μετράει ούτε η διάταξη, ούτε τίποτα. Όταν έχεις τέτοια εικόνα δεν σου φταίει ένα μόνο πράγμα. Η εικόνα μας για ένα ημίχρονο δεν ήταν καλή. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς. Όποιος προπονείται δεν σημαίνει ότι είναι καλά, Δεν παίζουμε πέντε επί πέντε. Πρέπει να είσαι έτοιμος για να παίζεις”, συμπλήρωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε