Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Σαλπιγγίδης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και θα μείνει εκτός γηπέδων για ένα μήνα! “Καθαρή” η μαγνητική του Φωτάκη. Υπέγραψε ο Γεωργιάδης, προπονείται την Τετάρτη.
 
Ένα πολύ άσχημο νέο περιελάμβανε το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, την Τρίτη.
 
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπέστη θλάση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και θα μείνει εκτός γηπέδων για ένα μήνα!
 
Κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύει να χάσει τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον το συγκρότημα του Λάζλο Μπόλονι προκριθεί.
 
Σε εξετάσεις υποβλήθηκαν και οι υπόλοιποι παίκτες των Θεσσαλονικέων που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στην Ολλανδία για προετοιμασία και σειρά φιλικών. Ο λόγος για τους Φωτάκη και Μπαλάφα.
 
Η μαγνητική του Φωτάκη ήταν “καθαρή” και λογικά θα προφυλαχτεί για μια δυο μέρες ακόμα και στη συνέχεια θα ανεβάσει ρυθμούς. Ο Σωτήρης Μπαλάφας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες αποκάλυψαν αιμάτωμα σε παλαιότερο τραύμα το οποίο θα τον κρατήσει μακριά από τις προπονήσεις για μια βδομάδα.
 
Οσον αφορά στον Βλάνταν Ιβιτς ήρθε η ώρα της επιστροφής του στην δράση. Ο Σέρβος άσος του ΠΑΟΚ που ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο καιρό από πρόβλημα στον δεξί δικέφαλο υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες ήταν καθαρές κι έτσι αναμένεται από αύριο κιόλας να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς.
 
Υπέγραψε ο Γεωργιάδης, προπονείται την Τετάρτη
 
Ο Γιώργος Γεωργιάδης από την Τρίτη (19/7) είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο νέος ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλου” υπέγραψε σήμερα (19/7) συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και την Τετάρτη (20/7) θα προπονηθεί για πρώτη φορά φορώντας την φόρμα της ομάδας.
 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και θα ενσωματωθεί από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε