Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Νοκ- άουτ και ο Φέισα, μέσα ο Παπάζογλου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Συνεχίζονται τα προβλήματα τραυματισμού στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τους Μανιάτη, Φετφατζίδη και ο Φέισα έχει πρόβλημα και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Ξάνθη.
 
Ο Σέρβος, ο οποίος αρχικά είχε συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για την επικείμενη αναμέτρηση, ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό με αποτέλεσμα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία αργά το βράδυ του Σαββάτου.
 
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει ένα μικρό περιμυϊκό αιμάτωμα στον μακρό προσαγωγό αριστερά και ως εκ τούτου η συμμετοχή στον σημερινό αγώνα με την Ξάνθη δεν είναι δυνατή.
 
Έτσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Τάσο Παπάζογλου.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε για το ματς με την Ξάνθη, ο προπονητής των πρωταθλητών απαρτίζεται από τους: Κοστάνσο, Μέγερι, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Χαβίτο, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

 
Αναλυτικά το δελτίο Τύπο:
 
“Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λιούμπομιρ Φέισα, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στον προσαγωγό αριστερά, υποβλήθηκε χθες αργά το βράδυ, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία.
 
Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει ένα μικρό περιμυϊκό αιμάτωμα στον μακρό προσαγωγό αριστερά και ως εκ τούτου η συμμετοχή στον σημερινό αγώνα με την Ξάνθη δεν είναι δυνατή.
 
Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμάται καθημερινά προκειμένου να αποφασιστεί η ημέρα επανένταξής του στο πρόγραμμα της ομάδας.
 
Τη θέση του στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα πήρε ο Τάσος Παπάζογλου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε