Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Νοκ-άουτ ο Αβραάμ – Μήνυμα Βαλβέρδε στον κόσμο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Χωρίς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Βαλβέρδε: “Θέλουμε υποστήριξη, όχι διακοπές”.

Με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος αν και πήγε στου Ρέντη οι γιατροί της ομάδας δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί και του έδωσαν φαρμακευτική αγωγή για να επιστρέψει στο σπίτι του. Επίσης, όπως αναμενόταν εκτός 18άδας έμειναν οι τραυματίες Φετφατζίδης, Μανιάτης και Γέστε.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Φέισα, Χαβίτο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζεμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.
 
 
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού με δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο σπουδαίο ματς.

Αναλυτικά:

«Το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο ντέρμπι για εμάς φέτος και αυτό που θέλουμε είναι τα ντέρμπι να τα παρακολουθούμε για το ποδόσφαιρο που έχει παιχτεί σε αυτά και για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος.

Θέλουμε από τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας υποστηρίξουν, γιατί χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως ταυτόχρονα πρέπει να δείξουμε και τον σεβασμό στον αντίπαλό μας, όπως και εμείς θέλουμε να μας σέβονται όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας.

Αυτό που επίσης θέλουμε στον αυριανό αγώνα είναι το παιχνίδι να έχει υψηλό ρυθμό και για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να υπάρξουν διακοπές. Όπως είπα και πριν τα ντέρμπι στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι το παράδειγμα για το ποδόσφαιρο και ο κόσμος να διασκεδάζει το θέαμα, αποφεύγοντας παράλληλα και την δημιουργία οποιουδήποτε προβλήματος.

Ξέρουμε ότι θα είναι ένας δυνατός αγώνας, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για να τον αντιμετωπίσουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε