Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νοοτροπία Χιμένεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε ελάχιστα για το παιχνίδι με την Αντέρλεχτ τονίζοντας πως αυτό που έχει σημασία είναι η αλλαγή νοοτροπίας στον τρόπο που αγωνίζεται η “Ένωση”. Ντιόπ: “Με τον Χιμένεθ έχουμε ελευθερία”.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του κι επανέλαβε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να αποκτήσει η “Ένωση” την εικόνα που ο ίδιος θέλει.

Αναλυτικά:

“Όλοι γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει ο παράγοντας τύχη. Έχουμε κερδίσει μόνο ένα ματς και δεν μπορούμε να θεωρούμε ότι έχουμε κάνει κάτι. Θέλει πάρα πολλή δουλειά η ΑΕΚ. Χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο προκειμένου να δούμε τα αποτελέσματα που χρειάζονται», δήλωσε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν έχω μαγικό ραβδί. Ότι έγινε την Κυριακή, το πέτυχαν οι παίκτες. Αν πάρουμε τη νίκη, αυτό θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Ο σκοπός μας είναι να αλλάξουμε την φιλοσοφία της ομάδας και τον τρόπο που αγωνίζεται. Όλα κρίνονται με το αν η μπάλα θα πάει μέσα ή όχι. Μόλις έχω φτάσει στην ομάδα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και στην δουλειά που κάνουμε. Θέλουμε να περάσουμε καινούργια νοοτροπία που θα μας βοηθήσει στο να πετύχουμε.

Είναι γεγονός πως έχουμε ένα δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα. Αλλά αν θέλουμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να είμαστε μέσα στους στόχους μας, θα πρέπει να προσπαθήσουμε γιατί αυτό θα συμβαίνει μέχρι το Μάιο. Είναι παιχνίδια δύσκολα γιατί είναι και οι διοργανώσεις δύσκολες. Είτε είναι για το πρωτάθλημα, είτε για το Europa είτε για το Κύπελλο, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και να προχωράμε σε όλους τους θεσμούς”.

Ντιόπ: Με τον Χιμένεθ έχουμε ελευθερία

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ δεν θέλησε να σταθεί στη δική του εξαιρετική απόδοση την Κυριακή. “Κάνουμε συλλογική δουλειά κι ό,τι πετύχουμε θα το κάνουμε σαν ομάδα. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις απέναντι στην Άντερλεχτ. Έχουμε εμπιστοσύνη και ελευθερία στην ομάδα με τον Χιμένεθ. Αισθανόμαστε μια σιγουριά και υπάρχει καλύτερη σχέση μέσα στο γήπεδο”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε